Onpa upeen näkönen Dildo!

Vierailija

http://www.hotlips.fi/tuote/dildo--matador-tumma/CN471744511/

Siis wau miten upea dildo. Pöksyt märkänä....

Kommentit (7)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ehkä tuo sinua miellyttää, mutta paksuutta sais olla enemmän näin miehenä sanoisin.

Tykkäätkö dildottaa itseäsi?

Ap, dildo ei ole erisnimi. Paitsi jos kissasi, koirasi, lapsesi nimi on Dildo, silloin se on ja sen voi kirjoittaa Isolla Alkukirjaimella.

Vierailija

En tykännyt ollenkaan, väärän muotoinen ja värinen. Yritin etsiä sivustolta jotain enemmän itseäni miellyttävää lelua, mutta ruutuun lävähti jokin saatanallinen alekuponki-popup, joka teki selaamisen mahdottomaksi. Se siitä verkkokaupasta.

Ps. Ilmoitin mainoksen asiattomaksi.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ehkä tuo sinua miellyttää, mutta paksuutta sais olla enemmän näin miehenä sanoisin.

Koska susta on mies tullu.

Oletko ollut leikkauksessa?

Max Pp
Seuraa 
Liittynyt2.10.2014

Kokeilematta tuo mainittu kuva tuo mieleen ulkomailta ostamani dildon, jossa terskan reunan ja varren välissä oli samanlainen varsin leveä ja syvä rako. Se oli ekaa kertaa anaalikäytössä epämiellyttävän tuntunen nimenomaan tuon terskan reunan kohdalla sisäänpainettaessa. Varren ryhmyisyys oli plussaa ja sitä tässäkin näyttää olevan lähes riittävästi. Anaalikäytössä voisi dildoissa varren suuntaisten suonien sijaan olla enemmän vartta kiertäviä muotoja, jotka tuntuvat paremmalta dildolla ratsastettaessa.

Materiaalina dildossa oli onneksi sellainen silikoni/lateksiseos että mattoveitsellä tehdyn terskan reunan uudelleenmuotoilun jälkeen saattoi pinnan rosot sulattaa tasaisiksi kuumailmapuhaltimella. Tuon pienen plastiikkakirurgian jälkeen lelu on ollut mulla sooloseksissä suosikki. Lisäsin samalla varteen puuttuvia vartta kiertäviä uurteita. 

Näissä imukupilla varustetuissa leluissa heikkona kohtana saattaa olla dildon varren ja imukupin välinen sauma. Vaikka lelu olisikin "yhtä puuta" niin sen käyttö aiheuttaa nimenomaan tuohon kohtaan rasituksia jotka saattavat saada aikaan repeämän.

Vaimo ei ehtinyt testata lelua ennen uudelleenmuotoilua, joten en tiedä olisiko se ollut hänen mielestään OK. Epäilen että terävä reuna ei olisi hänelläkään ollut miellyttävä. Paljon tietenkin riippuu siitä, mikä lelun halkaisija on terskan reunan kohdalta mitattuna. Oman leluni halkaisija oli luokkaa 4.5 cm, mikä tietenkin korosti terävän reunan aiheuttamaa haittaa. Tälläinen realistisemman kokoinen eli lähempänä normikalun mittoja oleva lelu olisi saattanut pärjätä käytössä ilman uudelleenmuotoilua.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat