Voinko teipata vaatehuoneen ilmastointiventtiilin umpeen?

Vierailija

Naapurin röökinsavut tulee suoraan meille. Käry on yhtä vahva kuin jos meillä poltettaisiin sisällä ja vaatehuone on lastenhuoneen yhteydessä. Kerrostalon ilmanvaihto on juuri korjattu, joten en usko että taloyhtiö alkaa sille mitään tekemään. Se nyt vain on tuollainen, että kaikki käryt menee minne sattuun.

Kommentit (7)

Vierailija

Taloyhtiöllä on velvollisuus huolehtia siitä, että tupakansavu ei syöpävaarallisena aineena kulkeudu asunnosta toiseen. Jos on vastikään korjattu niin saattaa mennä vielä takuuseenkin, ja jos ei, niin korvausvelvollisuus on yhtä kaikki taloyhtiön. 

Vierailija

Älä ole niin lapanen että luovutat heti kättelyssä. Miten niin taloyhtiö ei muka tekisi mitään?? Se on nimenomaan taloyhtiön vastuulla korjauttaa se "korjattu" ilmanvaihto!!!

Avaa suusi ja soita isännöitsijälle, joka laittaa huoltoyhtiön asialle. Taloyhtiö maksaa sitten huoltoyhtiön työt, se on ihan varma.

Taloyhtiön tyypeillä ei ole teknistä osaamista/tietotaitoa siihen tarvitaanko korjausta, taloyhtiö on vain maksajan roolissa. Isännöitsijä ja huolto osaavat kertoa millaista korjausta tarvitaan. Ne on sinua varten.

Vierailija

Laki nyt vaan on selvä: teille ei saa tulla tupakansavua.
Ihan sama vaikka mitä olisi juuri tehty, homma on tehty huonosti.
Vaadit että asia korjataan ja sillä hyvä!

Vierailija

Taloyhtiö tuskin tekee asialle mitään, päätellen siitä että juuri korjattujen ikkunoiden kanssa on myös ollut ongelmia ja niillekkään ei tehdä mitään. Siellä taloyhtiössä on joku lapanen, joka ei ilmeisesti ole kiinnostunut remontin laadusta eikä takuista. Itse olemme tässä vuokralla, joten en tiedä mitä muuta tässä voisi tehdä, kun taloyhtiö nostaa kädet pystyyn ongelmien kanssa.

Vierailija

Ilmaventtiilien tukkiminen osuu teidän omaan jalkaan, kun asuntoon tulee sisäilmaongelmaa ja kertyy kosteutta. Ole sen sijaan päämäärätietoinen taloyhtiötä kohtaan ja vaadi ongelman ratkaisua. Ilmanvaihto on säädetty väärin, kun noin tapahtuu. Luultavasti jollain naapureilla on myös erilaisia ongelmia, kysäise heiltä kun näet rapussa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat