Järkeä raiskauskeskusteluun

Vierailija

Toisin kuin SDP:n kansanedustaja esitti, raiskaukset eivät tule Suomesta poistumaan koskaan. Aivan sama mitä asenteet ovat, niitä tulee aina olemaan. Asuntoryöstöjen pahkeksuminen ei ole lopettanut asuntoryöstöjä, dementoituneiden mummojen ryöstämisen paheksuminen ei ole lopettanut tätä toimintaa, eikä myöskään totaalinen nollatoleranssi seksuaaliselle väkivallalle lopeta raiskauksia. Ajatus on yhtä realistinen kuin se, jos joku sanoisi että poistetaan persoonallisuushäiriöt Suomesta. Milläs estät narkkareita ja mielenterveysongelmaisia hankkimasta lapsia ja kasvattamasta heitä päin helvettiä?

Asuntoryöstöt eivät ole maastamme poistuneet, vaikka tämä on kaikilla mittareilla halveksittavaa toimintaa. Jos Suomella olisi löysä viisumipolitiikka jonkun maan kanssa, josta tulee paljon asuntoryöstäjiä, olisin tästä huolissani. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että suomalaisten tekemät asuntoryöstöt eivät haittaa minua. Olen huolissani siitä mihin tämä maa on menossa. Vuosikymmeniä se oli menossa parempaan suuntaan. Ennenkuulumatonta että naiset joutuvat todella pelkäämään Suomen kaduilla. Raiskaukset aiheuttavat luonnollisesti myös monia todella ikäviä kerrannaisvaikutuksia yhteiskuntaan esim. sen kautta, miten he kykenevät palkkatyöhön ja miten tämä vaikuttaa heidän ihmissuhteisiinsa ja mielenterveyteensä.

Sori että olen huolissani tästä.

Kommentit (2)

Vierailija

Eivätkä ne lopu kokonaan, vaikka miehet sen lopettavaisitkin. 

Tässä joitain naisten kunnostautumisia lähitienoilta - huom: tuomittuja keissejä. Mitä onkaan pinnan alla..

Nainen tuomittiin raiskauksesta Haaparannassa

http://www.uusisuomi.fi/ulkomaat/25815-nainen-tuomittiin-raiskauksesta-h...

Naiselle yli kolmen vuoden tuomio raiskauksesta

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1288335694137.html

Naiselle ehdollista raiskauksen yrityksestä - uhrina puolustuskyvytön mies

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015092520415989_uu.shtml

Nor­ja­lais­nai­nen tuomittiin vankilaan miehen raiskauksesta

http://www.kaleva.fi/uutiset/ulkomaat/norjalaisnainen-tuomittiin-vankila...

Vierailija

Asuntoryöstöt ovat onneksi erittäin harvinaisia Suomessa ja ylipäätään euroopassakin. Ulkomaalaiset liigat ovat keskittyneet enemmänkin asuntojen murtovarkauksiin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat