Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Täällä aivastellaan ja räkä lentää ympäri pöytiä :p.
Kotiin piti jäädä.
Onneksi pomo on hyvä mies, eikä tarvinnut lähteä lääkäriin istumaan.

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Täällä 6 päivä flunssassa meneillään, tosin nyt ollaan voiton puolella ja huomenna pääsee jo töihin. Flunssan takia ääneni lähti, joten jouduin olemaan vielä tämän päivän kotosalla jotta äänihuulet paranevat varmasti sillä joudun töissä käyttämään ääntäni paljon. Täytyy sanoa että todella tylsää ollut :(

Vierailija

Mulla on varmaan sama pöpö, mutta ei tämä nyt mielestäni niin paha ole. Aika vähän räkä lentää eikä yskitäkään niin kovin paljon. Helvetn kylmä välillä kyllä on.

Tosin aika lyhytkestoselta pöpöltä vaikuttaa. Vaikuttaa jo menevän ohi, vaikka alkoi vasta myöhään lauantai-iltana.

Vierailija

Puolitoista viikkoa meni potiessa, nyt alan viimeinkin voida paremmin. Kuume ei noussut kertaakaan, mutta tauti meni melkein heti keuhkoihin ja alkoi kova yskä ja hengityksen rohina, olo oli tosi hutera, pärskimistä, limaa, limaa, nenän kutinaa... Nyt on tosi sitkeää flunssaa liikkeellä, käytin nenäliinoja tähän tautiin varmaankin yhden hongan verran ja iho lähti kesimään nenän alta. Tuntuu kuin saisi alkaa urakan alusta kun viimein pääsee aloittamaan liikunnan. Ihanaa päästä liikkumaan.

P.S. Olisi todella hienoa jos ihmiset eivät tartuttaisi näitä kulkutauteja yleisillä paikoilla räkimällä ja yskimällä ilman hihalla tai nenäliinalla suojaamista, mitä näkee ikävä kyllä paljon, tai tapaisi kipeänä muita ihmisiä kyläilyn merkeissä, kun hyvin tietävät että silloin se vielä tarttuu. Kun tauti on pahimmillaan, tulee pysyä kotona potemassa, hemmetin itsekkäät muita huomioimattomat!

Vierailija

Onko muilla aivan paska suussa flunssan takia? Muuten tuntuu menevän jo ohi, mutta tuntuu kuin suussa olisi joku paskalta maistuva rasvakerros.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla