Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään

Kasvisrasvasekoite vai oikea kerma

Vierailija
31.12.2015 |

Kumpaa käytät ruoanlaitossa kasvisrasvasekoitetta vai kermaa ?
Mietin kumpi on terveellisempää loppujen lopuksi ?

Kommentit (52)

Vierailija
1/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa.

Vierailija
2/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma. Suhtaudun kaikkiin noihin keinotekoisiin korvikkeisiin erittäin epäluuloisesti. En usko että ne on ollenkaan terveellisiä, ja pahoja maultaankin yleensä ovat.

Vierailija
4/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kuohukermaa käytän ja siinäkin täytyy olla tarkkana, koska aika monessa kuohukermassa on karrageenia lisätty.

Terveellisyyttä voi miettiä sillä ajatuksella, että mitä lyhyempi ainesosaluettelo, sen parempi.

Vierailija
5/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa. Kasvisrasvasekoitteissa on outo, makeahko maku, joka puskee läpi. 

En käytä mitään missä lukee "kevyt" tai "-kaltainen valmiste" tai jotain alhaisia prosenttimääriä. Kunnon raaka-aineista tehty ruoka on aina terveellistä. Jos syö yli oman tarpeensa, se on epäterveellistä. 

Vierailija
6/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Oikeaa kermaa, kun sitä on kuitenkin prosessoitu vähemmän ja siinä on vähemmän lisäaineita.

Nykyään on muuten todella vaikea löytää kermaa, jossa ei ole mitään lisäainetta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermaa. Kasvisrasvasekoitteissa on outo, makeahko maku, joka puskee läpi. 

En käytä mitään missä lukee "kevyt" tai "-kaltainen valmiste" tai jotain alhaisia prosenttimääriä. Kunnon raaka-aineista tehty ruoka on aina terveellistä. Jos syö yli oman tarpeensa, se on epäterveellistä. 

Kevyt ja mukatuotteilla pystyy hyvin syömään yli tarpeensa.

Oikealla ruualla nälänhallintakin toimii.

Vierailija
8/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Tietty kermaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kerma. Luonnontuote. Kasvirasvasekoitteissa lisäaineita. Sitäpaitsi kerma maistuu paljon paremmalle.

Vierailija
10/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kaurakermaa

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Molempia käytän. Jos oikeaati hyvää haluan niin käytän kuohukermaa, johonkin nopeaan ruokaan sitten noita kasvikermoja.

Vierailija
12/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Käytän kermaa niin harvoin, että kun sitä käytän, se pitää olla oikeaa kuohukermaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Kermaa sillä kuuluisalla kohtuudella...Ei kai kukaan joka päivä tee ruokaa, johon sitä kermaa laittaa niin onko sillä terveelisyydellä merkitystä?

Vierailija
14/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Kermaa sillä kuuluisalla kohtuudella...Ei kai kukaan joka päivä tee ruokaa, johon sitä kermaa laittaa niin onko sillä terveelisyydellä merkitystä?

On sillä terveellisyydellä merkitystä ja siksi kannaattaakin käyttää oikeaa kermaa, vaikka ihan joka päivä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Kermaa sillä kuuluisalla kohtuudella...Ei kai kukaan joka päivä tee ruokaa, johon sitä kermaa laittaa niin onko sillä terveelisyydellä merkitystä?

On sillä terveellisyydellä merkitystä ja siksi kannaattaakin käyttää oikeaa kermaa, vaikka ihan joka päivä.

Tätä kuulee promottavan, mutta harvoin mitään perusteluja esitetään. Samaa propagandaa kun esim. proteiinin, hiilarit, jne... tämäkin kuulunee siihen mihin kukin uskoo. Harva kuitenkaan on tietoinen joidenkin "oikean" kerman(esim.Valio) karrageenistä, joka tunnetaan myös E koodilla 407.

Vierailija
16/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

En käytä kumpaakaan ruoanlaitossa. En tajua, miksi kaikki pitäisi upottaa johonkin kermakastikkeeseen.

Kevyempää vispikermaa käytän leivonnassa silloin tällöin tai vaikka lettujen päällä pari kertaa kesässä.

Vierailija
17/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Pyrin vegaanisuuteen joten käytän kasvirasvavalmisteita (kaurakerma, soijakerma). Ihan hyviä ovat nekin eikä lisäaineita juurikaan ole

Vierailija
18/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

OIKEA KERMA.

Vierailija
19/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ehdottomasti kasvirasvasekoite. Tämän sanon ihan asiantuntijana ja tutkijana. En mutuillen.

Vierailija
20/52 |
31.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Ehdottomasti kasvirasvasekoite. Tämän sanon ihan asiantuntijana ja tutkijana. En mutuillen.

Perustelisitko?

Kirjoita seuraavat numerot peräkkäin: yksi neljä seitsemän