Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Onnistuisiko tällainen järjestely esim. lähihoitajalta? Jos uudelleenkouluttautuisi lähäriksi, heille luulisi töitä riittävän, eikä ottaisi vakituista työtä vastaan. Tekisi keikkaa ja voisi kesän pitää vaikka sitten palkatonta omaa lomaa. Kuulostaako suunnitelma hullulta?

Kommentit (6)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Varmaan parhaimmat mahdollisuudet tuollaiseen on jossain hiihtokeskusten sesonkitöissä. Käytännössä kai lähinnä hotelli- ja ravintola-alaa ja saattaa edellyttää muuttoa pohjoiseen ainakin työsesongin ajaksi.

Vierailija

Täällä yksi , joka keikkailee ja lomailee kesä- heinäkuun. Teen keikkaa useaan paikkaan, paljon pitkiä sunnuntaivuoroja- laitan liksasta sivuun kesää varten, freelance verokortti. Kehitysvamma puolella paljon puutteita talvi- ja syksyaikaan , suosittelen.

Vierailija

Täällä suunnitelmissa sama, mutta sen takia ettei tarvitsisi pitää monen viikon lomia joka vuosi :D saisin tehdä hyvällä tuurilla vaikka kaikki pyhät/vklp töitä jos tahtoisin ja pitää lomaa silloin kun tahdon. Ja olisin VAPAA tekemään asioita omalla aikataululla... kuhan käteen tulee n.1 500-2 000e kuussa niin hyvin pärjäisin. Olen sairaanhoitaja

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla