Vierailija

Valkosuklaajuustokakku.

Pohjassa tummaa suklaata, pekaanipähkinää, sokeria, mantelijauhoja ja valkuaista.

Valkosuklaakerros tehty niin että keitetty vaniljakastike johon sulatettu 150g valkosuklaata. Tähän vielä kermavaahto, mascarpone ja tietty liivate.

Päälle granaattiomenaa.

Arvostelkaa, miltä kuulostaa?

Kommentit (2)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Imelän sekavalle. Tulisiko vähemmillä aineilla ainakin yhtä hyvä jos ei parempikin.

Mikä on imelää ja sekavaa?
Itseleivottu iso keksi sen sijaan että ostaisi kaupasta valmiita ja murskaisi, ja valkosuklaaosuushan on melkein kuin Kinuskikissan vastaava, paitsi että hän käytti kaupan vaniljakastiketta.
Valkosuklaa niin makeaa kuitenkin, että granaattiomenan siemenet piristää.

Eikö juustokakuissa yleensä ole keksipohja, täyte ja.kiille?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla