Vierailija

Ollaan vuoden yritetty kolmatta lasta saada alulle. Ensimmäinen ja toinen lapsi tuli heti kun jätettiin ehkäisy. En käsitä miksei nyt onnistu. Kävin kesällä gynellä perusasiat tarkistettiin ja kaikki ok. Ikää 30v niin ei senkään pitäisi olla liikaa. En enää keksi mitään mitä kokeilla. Ovulaatio löytynyt joka kierrosta kun olen testiä tehnyt, kierto säännöllinen jne.

Kommentit (16)

Vierailija

Jos olet vuoden yrittänyt niin sinulla on mahdollisuus päästä kunnallisen kautta lapsettomuustutkimuksiin.

Ota yhteyttä terveyskeskukseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Tsekkauta vehkeet vähän tarkemmin. Jos sulla on ollut synnytyksen jälkeen joku tulehdus tai sitten on kasvanut kiinnikkeitä tms. niin se voi olla esteenä. Munasolu karkaa vatsaonteloon eikä lähde kulkemaan oikeaan suuntaan (siinä tapauksessa on tietty lykky ettei ole kohdunulkoista tullut)

Miehes on voinut käydä operaatiossa, muttei ole kertonut? Tai sitten se satuttanut itsensä tässä välissä niin, että siittiötuotanto on vaurioitunut.

Oletteko kumpikaan sairaneet jotain vakavampaa sitten edellisen raskauden?

Kyllä mä hakeutuisin tuossa vaiheessa jo tarkempiin tutkimuksiin. Syy voi olla ihan pienikin ja korjattavissa. Tai sitten teidän lapsiluku on tuossa.

Vierailija

Edellisestä synnytyksestä on aikaa 7-vuotta. Luulis että jos olis joku tulehdus niin oireilis jo ja papa koe otettu heinäkuussa ja oli puhdas, siinähän ainakin emätintulehdukset näkyis. Ja on tässä tullu syötyä sellaisia ab kuureja jotka olis parantanut mahdolliset tulehdukset.

Voiko kiinnikkeitä tulla tuosta noin vaan??

Tuskin mies kävis sterilisaatiossa ja sitten ilmoittais haluavansa lisää lapsia??

Ite en kyllä keksi muuta ku että epillerit olis aiheuttanu jotaki hämminkiä....

Vierailija

Niin ja tuo sairastaminen... Miehellä astma puhkes muutama vuosi sitten mutta ei mitään muuta. Ite sairastin iriitin vasemmassa silmässä. Lääkärin mukaan johtui tulehtuneesta hampaanjuuresta. Tutkittiin reuman mahdollisuutta mutta mitään ei löytynyt.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos olet vuoden yrittänyt niin sinulla on mahdollisuus päästä kunnallisen kautta lapsettomuustutkimuksiin.

Ota yhteyttä terveyskeskukseen.

Ei välttämättä. Ainakin hedelmöityshoitoja saa julkisella vain 1. & 2. lapseen per pariskunta. Sit jos kumppani vaihtuu niin voi taas saada. Näin olen käsittänyt.

Yksityiselle toki pääsee varmasti.

Vierailija

Ehkä ei nyt ihan heti olla mihinkään lapsettomuushoitoihin pyrkimässä. Jos ei kesään mennessä oo mitään tapahtunut vois tietty vielä uudestaan käydä yksityisellä gynellä ja kysellä mitä vois vielä tehdä.
Ap

Asianvierestä

Kun teillä on 2 yhteistä lasta ette saisi edes julkiseltapuolelta lapsettomuushoitoja :( Miestä vaihtamalla pääsisi hoitojen piiriin taas. Naurettavaa tämä lapsipolitiikka suomessa :(

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Eikö kellään muulla oo käynyt näin??

Ap

Miehen sisko tuli heti raskaaksi häiden jälkeen mutta nyt haluaisi toisen lapsen mitä ei kuulu monen vuoden jälkeenkään. Vikaa ei pitäisi olla kun on kerran jo ennestään lapsi. En tiedä voisiko esim stressi vaikuttaa kun on tullut vastaan niin monta tapausta missä raskaaksi on tultu sen jälkeen kun hedelmöityshoidot lopetettu eli kun ei enää tietoisesti yritetä tulla raskaaksi...

Vierailija

Emme ole menossa mihinkään hoitoihin ainakaan nyt lähiaikoina. Mikäli päädymme tutkimuksiin/hoitoihin menemme yksityiselle ja maksamme hoidot itse.
Ap

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla