Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

Ollaan menty miehen vanhempien luokse viettämään joulua. Miehen sisko on raskaana neljännellä kuulla ja sai suurimman huoneen miehensä kanssa. Miehen veli on sinkku ja sai yksinään huoneen, joka on suurinpiirtein saman kokoinen kuin tuo eka huone. Me joudutaan nukkumaan kaikista pienimmässä huoneessa (noin puolet noista muista). Ollaan tultu kauimpaa ja meillä on eniten tavaraa mukana ja oltiin ekana sisaruksista paikalla. Onko tämä nyt reilua? Ollaan oltu seitsemän vuotta yhdessä ja alkuaikoina päästiin isoon huoneeseen, mutta kappas vaan viime ainoina ollaan kelvattu vain pienimpään huoneeseen. Johtuukohan siitä, ettei ole lapsia??

Kommentit (11)

Vierailija

Eikö sulla viime vuonna ollut lapsia ja silti saitte pienimmän huoneen ja pääsit sieltä pois vain siirtämällä vauvan vaunut muualle? Ihan sama valitus oli viime jouluna.

Meillä se paskamaisin tyyppi päätyy pienimpään huoneeseen. Pojan perhe (2 aikuista, 2 lasta) saa tänä vuonna takkahuoneen, jonka läpi kuljetaan kodinhoitohuoneeseen ja jonne keittiön melu kuuluu parhaiten. Ihan oikein, mitäs meni miniä viime jouluna valittamaan huoneestaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Meillä lapset kotiin tullessaan nukkuu niissä entisissä omissa huoneissaan. Tytöllä on vintissä 50 neliön huone, oma kylppäri ja parveke, pojilla alakerrassa 9 neliön huoneet. Tuskin maltan odottaa, että perheellistyvät.

Vierailija

Ole hyvilläsi, että saitte edes huoneen. Parhaimmassa tai pahimmassa tapauksessa nukkuisitte siskonpetillä keittiön tai eteisen lattialla.

Vierailija

Tämä ei olekaan miehen entinen huone. Ovat remontoineet ja muuttaneet järjestystä. Minusta on syrjintää, jos kyse on siitä, ettei ole lapsia. Siskon ja mimun kohtelu on muuttuneet, kun anoppi sai tietää raskaudesta. Ap

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla