Tapahtumat

Kun kirjaudut sisään näet tässä ilmoitukset sinua kiinnostavista asioista.

Kirjaudu sisään
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Apua! Unohdin huuhdella kinkun ennen paistoa, onko se joku ratkaiseva toimenpide?

Vierailija
23.12.2015 |

Uunissahan tuo kinkku on ollut jo vartin joten ei sitä huuhtomista voi enää tehdäkään. Perkule, oliko tuo nyt ihan kriittinen juttu?

Kommentit (15)

Vierailija
1/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei ole.

Vierailija
2/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Huh, kiitos. Mikä sen funktio on?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
3/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Miksi sen nyt paistat?

Vierailija
4/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sen nyt paistat?

Ehkäpä haluaa syödä kinkkua jo tänään? Lähtee joulunviettoon muualle ja tekee kinkun valmiiksi?

Vierailija
5/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Ei haittaa. Paistamisen jälkeenkin  voi huuhdella ihan normaalisti.

Vierailija
6/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

No jotta se olisi huomenna valmis? Ei seitsenkiloista kinkkua voi enää aattona paistaa jos sitä haluaa syödä lounasaikaan. Ihmisillä on eri tavat.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
7/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voit pestä Fairylla heti uunista oton jälkeen, sitten kuorrutat kinkun normaalisti.

Vierailija
8/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Huh, kiitos. Mikä sen funktio on?

Jokseenkin sama kuin jauhenlihan pesun.

Ehkä entiseen aikaan piti huuhdella enimmät suolat tai pintaan muodostunut lima ... siis silloin kun isoäiti suolasi kinkkua omassa kellarissa. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
9/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Miksi sen nyt paistat?

Meillä kinkku kestää ensi lämmetä uunivalmiiksi ja paistua uunissa noin 9 tuntia. Se on illalla valmis. Sitten kylmään odottamaan huomista. Jos laitan aattoaamuna, niin ei ehdi kylmettyä klo 14, jolloin syödään. Aika yksinkertaista

Vierailija
10/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Huh, kiitos. Mikä sen funktio on?

Jokseenkin sama kuin jauhenlihan pesun.

Ehkä entiseen aikaan piti huuhdella enimmät suolat tai pintaan muodostunut lima ... siis silloin kun isoäiti suolasi kinkkua omassa kellarissa. 

Jess! JauheNlihakeskustelu is back!!

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
11/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Voit pestä Fairylla heti uunista oton jälkeen, sitten kuorrutat kinkun normaalisti.

Miksi alapeukutatte. 😳

Vierailija
12/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Paras kinkku tulee kuitenkin, jos sen laittaa kylmään veteen muutamaksi tunniksi ennen paistamista, suola tasaantuu ja koko kinkku on tasalämpöinen uuniin työnnettäessä. Kinkku tietenkin kuivataan talouspaperilla liotuksen jälkeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
13/15 |
23.12.2015 |
Näytä aiemmat lainaukset

Vierailija kirjoitti:

Vierailija kirjoitti:

Miksi sen nyt paistat?

Meillä kinkku kestää ensi lämmetä uunivalmiiksi ja paistua uunissa noin 9 tuntia. Se on illalla valmis. Sitten kylmään odottamaan huomista. Jos laitan aattoaamuna, niin ei ehdi kylmettyä klo 14, jolloin syödään. Aika yksinkertaista

En ole ikinä ymmärtänyt miksi kinkkua syödään kylmänä jos ei ole mitään pakottavaa syytä. Meillä syödään aina lämpimänä ja tykkään siitä itse paljon enemmän.

Vierailija
14/15 |
10.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Voihan kinkun viedä pesulaan, tai jos miehellä on autotallissa painepesuri?

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija
15/15 |
10.12.2019 |
Näytä aiemmat lainaukset

Minä pesen kinkkuni alakerran pesutuvassa ja sen jälkeen kuivausrumpuu tunniksi ja mankelin läpi pari kertaa. Kyllä tulee hyvää.