Vierailija

Olen menossa gynelle ultraan kystiä kattelemaan, voinko pyytää samalla kertaa vilkaisemaan sillä ultralaitteella nivusessani olevaa kohoumaa? En tiedä tehdäänkö ultra sisältä vai mahan päältä. Lähinnä meinaan että onko tuosta jotain hirveän ylimääräistä vaivaa hänelle, ja osaako gyne näkemästään jotain sanoa (luulisi, ovathan hekin lääkäreitä..?)

Ajattelin kun kerran ultraan ollaan menossa niin olisi kätevää samalla katsoa sitä ja varmistaa ettei kyseessä ole mitään vakavaa, mutta en tiedä onko se heille vaikeaa, täytyykö heidän vaihtaa välineitä tms tai suostuvatko edes sellaiseen. En ole koskaan ennen ollut ultrassa, joten en tiedä mitään...

Kommentit (4)

Noniin...

Ainahan voit pyytää. Mikä on pahinta että tapahtuu? Lääkäri sanoo että hän ei pysty sitä tekemään, ja kertoo spesialistin joka voi auttaa. Ei se sinua sieltä ulos naura.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
jou

Itse en viittisi, koska en ole aikaa siihen nivus kyhmyyn varannut. Voisin kyllä mainita että tälläinen löytyy ja kysyä millainen lääkärin aika siihen kannattaa varata. Jos on ultra varattu kystiin, niin siihen on varattu tietty aika, ei siinä mielellään muuta ruveta hääräämään vaan siihen vartaaa uusi aika.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla