46-vuotias tuttuni aikoo pyrkiä lääkikseen, onko järkeä

Vierailija

Hänellä ei ole mitään kokemusta hoitoalasta. Nyt yhtäkkiä päättänyt yrittää lääkikseen (en kyllä usko että välttämättä mahkuja), olen ihan äimänkäkenä. Lääkäriksi lukeminen kun kestääkin vielä vuosikausia.... Onko tuossa mielestänne järkeä..?

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Kuka sen määrittää onko järkeä? Jos se on oikeesti unelma niin eikö kannata tavoitella sitä ja viis veisata mitä muut ajattelee?

Vierailija

Mitä se sulle kuuluu? Anna jokaisen tehdä omat päätöksensä niin kauan kun ne eivät satuta ketään muuta. Kaveri varmaan arvostaisi jos tukisit häntä arvostelun sijaan.

Vierailija

Olisiko enemmän järkeä etsiä epätoivoisesti aikakonetta, jolla pääsisi 20 vuotta ajassa taaksepäin ja aloittamaan lääkiksen nuorempana?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ja työuraa tulee olemaan muutama vuosi? Okei!

Muutama vuosi? Oletko kuullut koskaan lääkäriestä, jotka jatkavat työssään vielä kun muut pääsevät eläkkeelle, minä olen.

Vierailija

Järkevämpää se on kuin lojua kortistossa eläkeikään. Lääkäreiltä eivät työt lopu. Toki koulutus on pitkä, mutta eivätkös lääkärit tee jo opiskelujen loppuvaiheidsa ihan oikeaa potilastyötä?

Vierailija

Sehän on valmistuttuaan 52-53 vähän tahdista riippuen. Siitähän tulee on jo yli 10 vuotta hyvää työaikaa, ja varmaan enemmänkin jos vain itse haluaa.

Vierailija

On. Innostuneista ihmisistä tulee usein parempia työntekijöitä.

Miksi hän käyttäisi noin 20 vuotta siihen, että hän tekee jotain omasta mielestään jonninjoutavaa?

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat