Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Koirani 16v lähti viimeiselle matkalleen eilen, äitini pilkkasi suruani

Vierailija

Eläinlääkäri tuli meille kotiin hänet lopettamaan. Äitini joka oli hoitamassa lapsia vähätteli asiaa. "No olisiko se ollut parempi että olisi ollut lapsesi, eikös näin ole parempi?"

Ei mitään muuta sanottavaa sitten löytynyt.

Otin sen verran rauhoittavia että pysyn suunnilleen järjissäni. Lapsi on miehen äidillä.

Sivut

Kommentit (61)

Vierailija

Otan osaa. Annan surun tulla ja käsittele se, meni siihen pitkä tai lyhyt aika. Oma koirani kuoli 17v. sitten, eläinlääkäri tuli keskellä yötä päästämään hänet kivuista. Suru oli lohduton ja pitkä, sen jälkeen on kuollut mm. isovanhempani, eikä sekään suru ole ollut niin kipeä kuin koirani poismenon suru.

Vierailija

Ei hän kovin fiksusti sanonut. Hän ei ehkä osannut käsitellä sinun suruasi.

Itselläkin on koira, enkä uskalla edes ajatella sitä päivää kun joudun tuosta ihanasta ja rakkaasta olennosta luopumaan.

Voimia surun keskellä! On varmasti hirveä tunne, varsinkin kun on elänyt niin suuren osan elämästään sen kanssa.

Vierailija

Valitettavasti tiedän miltä susta tuntuu. :( Jaksamisia! Itsellä pahin suru kesti joitain viikkoja.

Eläimistä tulee usein tärkeitä juuri sellaisille ihmisille, joiden peruskokemus toisista ihmisistä on huono (kuten ei-rakastava äiti). Onneksi koiria on olemassa!

Vierailija

En voi sanoa tietäväni miltä susta tuntuu kun oma koira on 10v ja pelkään myös tulevaa. Se on vaikea tilanne.

Vierailija

Ehkä äitisi hermostui jos olit aivan poissa tolaltasi (ja ilmeisesti olit jos joudut turvautumaan mielialalääkitykseen). Ajatteli ehkä että lapsille ei tee hyvää nähdä äitiä aivan rauniona. Tuskin hän koiran merkitystä vähättelee, ei vaan ymmärrä miksi suru menee noin ylitse.

Vierailija

Aikoinaan rakas kissaystäni 16 vuoden yhteisen taipaleemme jälkeen jätti minut. Kun kerroin silloisessa työpaikassani asiasta ja sanoin, että jos olen hieman outo, niin se johtuu ystäväni kuolemasta. "Työkaverit" nauroivat ja sanoivat että "sehän on pelkkä kissa". En koskaan unohda heidän sanojaan. Onneksi sain jättää heidät taakseni.

Vierailija

Moni ihminen ajattelee, että eläin on vain eläin, ihminen on tärkeämpi. Sellainen pilkkaaja vaan unohtaa, että kun hän vähättelee kissan tai koiran kuolemaa surevaa tuttavaansa, eihän hän pilkkaa eläintä vaan sen läheisen ihmisen tunteita.

Vierailija

Moni ihminen ajattelee, että ihmiset on aina tärkeämpiä mutta kyllä minä ainakin pelastaisin palavasta talosta ensiksi oman koiran, kuin aivan vieraan lapsen.

Vierailija

Osanottoni. Jouduin lopettamaan koirani pari vuotta sitten ja oli kyllä kova paikka tälläiselle raavaalle miehellekin. Ei kovin tahdikasta äidiltäsi. Ajattele sitä niin että hän yritti lohduttaa mutta tulos oli varsin heikko.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat