Sain lähetteen PVK verikokeeseen..

Vierailija

Mitä tauteja tosta voi selvitä? ihan kamalaa mennä ja hirveä stressi. :/
Lähete tuli kun hb neuvolassa aivan liian alhainen! Siihen nähden kun viikkoja vasta 18

Sivut

Kommentit (152)

Vierailija

Ei siitä suoraan mikään syöpä selviä, jos leukosyytit (valkosolut) olis huiman korkeat niin tehtäisiin lisätutkimuksia. Pvk on ihan rutiinilabra matalan hbn takia.

Vierailija

PVK kertoo veren soluista, eli puna- ja valkosoluista sekä verihiutaleista. Se kertoo mm. niiden määrästä ja muodosta. Lisäksi analyysi kertoo hemoglobiiniarvon. Mitää varsinaisia sairauksia ei tuloksista voi suoraan arvioida, vaan lisätutkimuksia tehdään, jos em. jutut on poikkeavia.

Vierailija

Jos hb tippuu kovin nopeasti, ei nouse oraalisilla rautavalmisteilla, tai on jo raskauden alussa kovin matala, laitan pvl-pyynnön. Pikamittari jota neuvolassa käytetään ei ole myöskään yhtä tarkka kuin labra. -äitiysneuvolan kätilö

Vierailija

Rautavarastot voi olla valmiiksi pienet. Useimmiten mitään syytö ei löydy vaan pvk:sta selviää ihan tyypillinen raudanpuute. Jos ei nouse rautavalmisteilla menevät rautatiputuksilleZ

Vierailija

Älä huoli. Mulla oli tismalleen sama tilanne, hb oli vaan vähän alhaisempi. itteänikin pelotti, että mitä sieltä selviää. No soitin ja kyselin tuloksista sitten th:lle joka kertoi tulokset mitkä olivat normaalit, ja määräsi rautakuurille. Thats it!!

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat