Putin allekirjoitti hyväksynnän: Suomen etelärannikko ja Helsinki valloitetaan

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Miksei MV-lehdessä lue mitään?! MAMUTPASKAT suunnittelevat valtakuntamme valloittamista, mutta nämä kansallismieliset journalistit vaikenevat? MITÄ ON TAUSTALLA?

Vierailija

Missä uutinen? Jokaisella maalla on omat suunnitelmansa konfliktien varalle. Yritetäänkö tästä nyt kääntää jotain "äkkiä natoon hui!!!1" juttua tms.?

Vierailija

Sama suunnitelma oli myös Neuvostoliitolla Kylmän sodan aikana. Kyllähän näitä erilaisia skenaarioita kehitellään Suomenkin armeijassa ja varaudutaan pahimpaan.

Vierailija

Putin on vallassa varmaan niinkauan kun henki pihisee. Alkaa pelottaa viimeistäänsiinä vaiheessa kun siitä tulee höperö, vihainen jA vavainoharhainen vanhus..

Vierailija

Ei edes uutisoinnin arvoinen juttu. Suomellakin on omat suunnitelmat kriisitilanteiden varalle, kuten kaikilla muillakin mailla.

Tämä oli taas tarkoitushakuista Natoon kirittämistä.

Vierailija

Eipä tuo mikään uutinen ollut. Onhan se varautunut pommittamaan Yhdysvaltojakin ydinasein jos globaali ydinsota syttyy. Oikea uutinen olisi että jos Suomi ei olisi tällaisen varalle mitenkään valmistautunut.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Jos koko Suomen tykistö keskitetään rannikon puollustamiseen voi olla aika kinkkistä olla vetten päällä tai alla.

Ei pysty, meidän pitää puolustaa lappia! Vaikka siellä ei mitään olekaan, niin sitä on silti pakko puolustaa ja 90% tykistöstä sijoitetaan sinne.

Vierailija

Tämä asia on selviö joka on ollut tiedossa Suomen itsenäisyyden ensimmäisestä päivästä lähtien. Siinämielessä tilanne on meidän kannalta pahempi nykyään, koska Viro on NATO-maa.

Itse uutisesta sen verran, että se on natopropagandaa.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat