Samsung-pesukoneen omistajat, HELP!

Vierailija

Ostimme uuden Samsungin pyykinpesukoneen. Siitä kuului kova naputtava/hakkaava ääni heti kättelyssä, joten se tulkittiin rikkinäiseksi ja saimme uuden tilalle. No, tietysti uudestakin kuuluu täsmälleen sama ääni! Todella vaikea uskoa, että ääni olisi normaali, koska se on oikeasti häiritsevän kova, ikäänkuin joku hakkaisi vasaralla koneen kylkiä sisältäpäin.

Ammattilaiset asensivat koneen, kuljetusruuvit ja muu on poistettu eikä kone tärise ulospäin ollenkaan. Pelkästään tuo kova ääni kuuluu, sekä pesussa että linkousessa voimistuen.

Onko kenenkään muun Samsung-koneessa tällaista? Nyt odotamme korjaajan yhteydenottoa, mutta olisi kiva sillävälin saada tietoa että onko tämä yleistäkin.

Hermot menee lievästi sanottuna.

Kommentit (7)

Vierailija

En tiedä minkä mallin kone teillä on, itse ostettiin vuoden alusta Samsungin kuivaava kone joka muuton jälkeen päästi nakuttavaa ääntä, varsinkin lingotessa. Hetken pohdiskeltua kateltiin, että uuden asunnon kylppärin lattia ei ole yhtätasainen kuin edellisen eli säädeltiin vähän jalkoja toiselta puolelta pidemmiksi.

Joo vieläkin nakuttaa, mutta ei ole enää niin kova ääni. Ihmettelen vaan itse äänien päästelyä kun meidän kone oli joku silent drive.

Vierailija

Mallin nimi on WW80J6600AW. Ei ole kuivaava siis. Gigantin asennuspalvelu sen asensi vatupassin kanssa, niin luulisi olevan tasapainossa.  Ääntä voisi kyllä kuvailla nakuttavaksikin. Joka tapauksessa ääni on todella ärsyttävä ja läpitunkeva. Ei kuulosta yhtään normaalilta. -Ap

Kiitos vastauksista. On kyllä todella huono tuuri...Ääni on sitä kovempi, mitä enemmän koneessa on pyykkiä. Todella tympeää. Toivottavasti korjaaja saa jotain selkoa tilanteeseen. -Ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat