Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä ihmettä ostan 14-v pojalle joululahjaksi?

Vierailija

Kyseessä vielä oma lapsi, enkä keksi mitään.. :(
Poika itse toivoi ilmakivääriä, josta ilmoitin että sitä en suostu ostamaan. Totesi sitten että sitten ei halua mitään. Eikä ole päätöstään pyörtänyt. Jotain mä nyt kuitenkin haluaisin jouluksi hänelle ostaa, etenkin kun ei tule saamaan keneltäkään muuten mitään.
Ideoita? Viime jouluna sai hyvät kaiuttimet, joten ne on jo. Samoin on uusi puhelin ja telkkari, xbox onenkin osti säästämillään rahoilla jokin aika sitten. Harrastaaa kalastusta ja eräilyä, näitä lähinnä kesäisin.

Vaatteita ja tuoksulahjan hommasin jo, mutta jotain muutakin pitäisi. En vaan keksi että mitä. Apua?

Sivut

Kommentit (33)

Vierailija

Lahjakortti jonnekin mistä voi ostaa vaikka pelin xboxiin? Tai leffalippuja, useempi et voi käyttää kaverin kanssa.

Vierailija

Kuulokkeet, Erä ja kalastus lehti, jos jaksaa sellaista lukea, leffalippuja, karkkia, vieheitä, kiikarit, kunnon taskulamppu, kuksa, trangia, uusi vapa, haavi, kalastuspakki, otsalamppu, puukko

Vierailija

Kun Xbox One sillä jo on, katso onko sillä pelihyllyssä Fallout 4. Osta se sille jollei jo ole, todella hyvä ja pitkäkestoinen peli ja taatusti pitää.

Vierailija

Mikset ilmakivääriä voi muka ostaa? Sellaisella ampuminen on ihan hyvä ja terve harrastus. Itsekin sain 12-13 vuotiaana omani, ja siihen aikaan aion lapsellenikin ostaa.

Vierailija

Aikamoista kiukuttelua noin isolta lapselta. Jos mä en saa tota niin en haluu mitääääääbyyyyyääähhh!
Silti ois näkemisen arvoinen ilme, kun aattona ei oikeasti olisikaan yhtään pakettia omalla nimellä. Kuulostaa vähän siltä, että luottaa äitylin heltyvän, kun ei raaski jättää ilmankaan. Meinaatko, että poika hetkeäkään uskoo oikeasti jäävänsä ilman lahjoja? Kunhan soittaa suutaan. (En tarkoita, että pitäisi jättää lahjat hankkimatta)
.
Mitä ihmeellistä siinä on, ettei halua ilmakivääriä ostaa? Varmaan vähän yksikertaisempikin osaa päätellä, että joko perheessä ei aseita hyväksytä, aiempien touhujen perusteella tiedetään, ettei poikaan voi sellaisen kanssaluotta (tekee pahojaan) tms. Ei todellakaan tarvitse pojalle ostaa sellaista, joka on omienarvojen vastaista. Ei se siitä rikki mene että ei just yhtä lahjaa saa. Näyttää tota viihdykettä olevan runsaasti muutenkin.

Jaksaako poika lukea kirjoja? Nälkäpeli on jo vanha, mutta nuorten mieleen. Tai sit jotain eräilyyn ja kalastukseen liittyvää, mitä muutkin jo ehdotti. Jos ei löydy sopivaa lahjaa, jätä ostamatta. Jotainhan jo ostit ja kiukuttelulla niitä paketteja ei kerrytetä. Ehkä ensi vuonna on jo yhteistyöhaluisempi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat