Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ette te mammat varmaan tietäis suomalaisia menestynneitä jalkapalloilijota?Minä en tiedä kun Litmasen.

Vierailija

Onko niitä edes muita?No toinen joka tulee mieleen on se Mettin mies Miklu.

Kommentit (12)

Vierailija

No voi hyvänen aika, onhan noita vaikka kuinka. Klassikot jo mainittukin, uudempaa polvea edustaa mm. Roman Eremenko.

Vierailija

Eremenko jr. Tiesittekö, että nykyään rankkaa elämän valkopyykkiprojektia läpi käyvän sporttimimmin huikean upea ura alkoi tästä:

"Jalkapalloilija Alexei Eremenko jr sotkeutui kolmiodraamaan, johon kuului hänen itsensä ja tyttöystävänsä lisäksi myös silloinen Miss Hawaiian Tropic Martina Aitolehti. Suhde näki päivänvalon vuonna 2004, jolloin salasuhteen molemmat osapuolet olivat kypsässä 21 vuoden iässä. Ikäväksi tilanne kävi erityisesti Alexein tyttöystävälle Jennille, joka oli muuttanut Italiaan asti poikaystävänsä kansainvälisen uran vuoksi."

"Kun suhde tuli julki Martina kertoi Iltalehdelle haluavansa jatkaa suhdettaan Eremenkoon. Hän myös toivoi, että miehen tyttöystävä ymmärtäisi yskän ja muuttaisi takaisin Suomeen."

"- Todennäköisesti hän palaa Suomeen. Ainakin jos olisin hänen housuissaan, niin tulisi käymään. En voisi kuvitella eläväni toisena naisena, Aitolehti kommentoi."

"- Eremenko tietää, että Suomessa suhteemme on otsikoissa, sillä soitin hänelle aamulla. Eremenko oli aika hiljaista poikaa. On täysin hänen asiansa, kertooko hän tästä Jennille. Toivotaan, että hän tekee niin, Martina jatkaa."

Lähde: http://www.iltalehti.fi/viihde/2013112617764513_vi.shtml

Vierailija

Niklas Moisander
Kasper Hämäläinen
Teemu Pukki
Lukas Hradecky
Jussi Jääskeläinen

Nämä tuli ekana mieleen. Kaikki suomalaisia, jotka pelaavat Euroopan kentillä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat