Isac Elliot

Seuraa 
Liittynyt8.12.2015

Isac Elliot astelee Justin Bieberin teitä. Näin kaupallistettua laulajaa ei ole Suomessa ennen nähty. Kaikki sosiaalisessa mediassakin perustuu "äänestä äänestä äänestä i love my ellioteers" metodiin. Hyvä, että teinit saavat hetkenkään nukkumisrauhaa kun tämä narsisti käskee joka käänteessä tekemän itsensä puolesta sitä ja tätä. Toki tuota tekevät kaikki, mutta ei lähellekään noin härskissä mittakaavassa.

Kaikkia ulkomaalaisiakin Isac kehottaa somessa äänestämään neuvojen kera Suomen radioiden kuuntelijalistoilla vaikka nämä eivät ikinä tule kuuntelemaan suomalaisia radiokanavia.

Ongelmana verrattuna Bieberiin Isacilla nykyään on se, että hän ei osaa laulaa livenä. Ei yhtään. Kaikki pukkaa nauhalta ja kaikki levytykset äärimmilleen autotune, melodynetettyjä. Nämä Posse yms. muissa suorissa tv-läheyksissä esiintymiset ovat todella myötähäpeää aiheuttavia.

Suuret mahdollisuudet kuitenkin menestyä. Nimekkäät musiikintekijät, tuottajat taustajoukoissa ja esiteinit jotka ihannoivat tätä näädän näköistä teinipoikaa. Turha julkkis ja rahantekokone. Näillä avuilla Isacin taidoilla pääsee eteenpäin. Onhan sekin hienoa toki.

Kommentit (6)

Vierailija

Robin vaikuttaa todella aidolta ihmiseltä, mutta Isacista saa aina haastatteluissa jotenkin teennäisen vaikutelman. Kuten tuossa videossa minkä nro 4 linkitti.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Robin vaikuttaa todella aidolta ihmiseltä, mutta Isacista saa aina haastatteluissa jotenkin teennäisen vaikutelman. Kuten tuossa videossa minkä nro 4 linkitti.

Robinin pitäisi vain pikku hiljaa tajuta, että ne kaikenmaailman teinijutut kuten eri väristen tennareiden käyttäminen ei kuulu enää kohta 18-vuotiaalle. Lisäksi Robin kuulostaa ihan liian turkulaiselta laulaessaan suomeksi. En tiedä, onko Robin turkulainen, mutta täysin junttimainen turku-r sieltä kuuluu joka välissä.

Isac Elliot on lahjakas. Samaa mieltä kuitenkin hänen live-esiintymisistä. Vaatii harjoittelua.

Benjamin Peltonen. Voi huokaus. Lähes täysin lahjaton tapaus. Toivottavasti löytäisi itselleen kivan poikaystävän ja sen jälkeen lopettaisi "laulajan uransa". 

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat