Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Näin kaksi hirveä, haluatko kysyä jotain? :)

Vierailija

Hirveesti ei sitten huvita vastailla mihinkään aiheen vierestä meneviin, että pysytään asiassa.

Kommentit (12)

Vierailija

Ei ollut noilla söpöillä järkäleillä sarvia ollenkaan. Taisivat olla kaksoset, eikä ikäkään vielä vuotta-kahta enempää. :)

Vierailija

Oli sen verran hämärää että paha mennä sanomaan, mutta edellä oli noin arvioni. Kun eivät olleet säkäkorkeudeltaan kaksimetrisiä kruunupäitä, niin luulen että olivat nuoria vielä, olivat kumpaa sukupuolta tahansa.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Hirvittikö?

Ei! Minusta on aivan mahtavaa päästä välillä näkemään luonnon villejä eläimiä niiden autenttisessa elinympäristössä. Sitä tunnetta on vaikea kuvailla mikä siitä tulee. Se on upeaa ja etuoikeus, hyvää tuuriakin. Me tuijoteltiin toisiamme hyvän tovin verran, sitten ne kääntyivät ja alkoivat löntystellä pois päin. Minäkin sitten lähdin omaan suuntaani. Pitkään kuitenkin tuijoteltiin. :) Lempeät jättiläiset.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Menivätkö peräkanaa vai vierekkäin?

No siinä ne aikalailla vieretysten möllötteli, pois lähtivät sitten peräkanaa. :D

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lempeys oli kaukana kun semmoinen toissa viikolla pamahti autoni kylkeen.

Ilkeyttäänhän se eläin ei sitä tee, kuten mikään eläin ei tee mitään ilkeyttään. Se on kuitenkin todella ikävää että hirvieläinonnettomuuksiakin tapahtuu, täytyy olla valppaana ratissa joka hetki, mutta aina ei kaikkea ikävä kyllä voi välttää. Toivottavasti ei käynyt pahasti! Kaikissa asioissa on siis puolensa ja puolensa. Minä näin tämän kaksikon onneksi kaukana nopeista teistä. Aika sankari pitäisi olla että onnistuisi siellä ottamaan yhteen autollaan hirven kanssa. Mahdottomuus oikeastaan tai sitten todennäköisesti omaakin syytä pelissä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat