Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kuinka pitkälle pitää mennä muita miellyttääkseen?

Vierailija

Loppusyksystä täällä on taas ollut keskustelua joulunvietosta, kun pitäisi revetä sinne sun tänne ettei kukaan pahoita mieltään tai olla jossain muualla kuin siellä missä haluaisi olla tai jossain muussa seurassa kuin haluaisi olla. Kuinka pitkälle mielestänne muiden miellyttämisessä pitäisi mennä? Pitäisikö vain unohtaa oma paha mieli, kiire ja stressi, kiiruhtaa mummolle, tädeille, toiseen mummolaan, anoppilaan, serkuille, kolmanteen mummolaan... Voiko näissä löytyy kultaista keskitietä, vai pitäisikö olla tylysti yhtä itsekäs kuin muutkin ja ajatella vain omaa hyvinvointiaan?

Kommentit (5)

Vierailija

1. oma hyvinvointi. Ne näkemiseen pakottavat sukulaisetkin ajattelevat ensin itse itseään ja omia halujaan.

Vierailija

Minusta mieluummin itsekäs kuin uhrautuva miellyttäjä. Jos vierailut tuo kuitenkin itselle hyvää mieltä keskitie on paras, silloin on vain opeteltava hyväksymään se ettei kaikkia voi miellyttää,

Vierailija

Kyllä me olemme joskus ilmoittaneet vain, että tämän joulun vietämme oman perheen kesken kotona, tai mökillä tai jossain muualla. Vetoamme kiireiseen syksyyn töissä tai flunssaan, what ever. Hoidamme kyllä velvollisuutemme, eli vierailemme tai pyydämme vierailulle sukulaisia ennen joulua tai joulun jälkeen.

Vierailija

Jos saisi valita, kävisin joka paikassa. Verrattuna tähän yksinäiseen jouluun, kun ennen oli mahdollisuus ravata joulunpäivät sukulaisissa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat