Vierailija

Itse rakastan sitä kun joulupuuron jälkeen lähdetään siskojen ja heidän lastensa kanssa koiria kävelyttämään. Kävellään rauhallisesti, ihaillaan jouluvaloja, lapset ja koirat leikkii lumella. Tulis vaan se lumi..
Toinen mitä rakastan on se, kun kaikki rakkaat perheenjäsenet kokoontuu illemmalla joulun juhla-aterialle. Se on ainoa ajankohta vuodessa, kun kaikki ovat saman pöydän ääressä. Syödään ihania ruokia ja jutellaan. <3

  • ylös 15
  • alas 2

Sivut

Kommentit (25)

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Se kun avaan viinapullon ja sit jossain kohin kilahtaa ja ajan perheen kirves kädessä hankeen

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Kun paljastuu että joulukukilla on leikkikalu

Siis joulupukilla:)

Vierailija

Kyllä se on punaviinilasillinen peittoon käpertyneenä joulupäivän jälkeen. Aatto yhtä hosumista ja jououpäivänäkin suurelta osin. 

Jos on saanut hyvän kirjan lahjaksi, niin se mukaan. Klassista musiikkia kyytipojaksi, niin kyllä se on se... Jämiä jääkaapista, jouluna ei ajatella kaloreita. Siitä vielä graavilohivoileipä, kinkkua lanttulaatikon kanssa. Suklaakonvehteja... 

Minä tykkään joulusta yli kaiken. Muut juhlat ovat usein pakkopullaa, mutta joulu ei näiden jälkitunnelmien vuoksi lähinnä. 

  • ylös 14
  • alas 0
Vierailija

Se, kun aattoaamun kahvin nautin yksin olohuoneessa kun muut vielä nukkuvat, ja luen samalla hyvää kirjaa. :)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se kun joulu on ohi.

Mene pois, ilonpilaaja.


No mitä ihmettä. Kysyttiin parasta hetkeä ja musta se on parasta kun se tekopyhä materialistinen vouhotus loppuu.

Vierailija

Kun jouluilta hiljenee. Saunan jälkeen joululahjakirja, herkkujuustoja ja lasi punaviiniä. Kynttilät loistaa, takassa tuli. Koko aatto on ihana, mut toi kruunaa kaiken.

  • ylös 10
  • alas 0
Vierailija

En osaa päättää! Ehkä se kun kaiken sukulaisilla ramppaamisen jälkeen rauhoitutaan oman perheen kesken joulupöydän ääreen. Aterian jälkeen kahvi ja jälkiruoat ja lahjojen avaaminen, jonka jälkeen käperryn lahjapyjama päällä sänkyyn pelaamaan ikivanhaa pleikkaripeliä :)

Vierailija

Ooh, tulee jo joulufiilis kun näitä (kivoja) kommentteja lukee!
Mun lempparini on kun sisko soittaa pianolla joululauluja (on erinomainen pianisti) ja me muut istutaan ja kuunnellaan, saattaapa joku laulaakin mukana. :)

Vierailija

Se kun tullaan aattoiltana kotiin, sytytetään kynttilät, istutaan sohvalle olut- ja siideritölkit kädessä ja on ihanan hiljaista. Annetaan toisillemme lahjat ja otetaan ehkä toisetkin juomat.

Vierailija

Jouluaamu. Kaikki muut nukkuvat vielä.
Hyvä kirja, suklaata, kahvia, tuoksuva joulukuusi, kynttilät ja koristeet, radion jumalanpalvelus(!)... Kaikki on niin hiljaista ja kaunista eikä ole kiire mihinkään... jollei sitten jääkaapille maistelemaan vähän kinkkua ja muuta pikkusuolaista.

Vierailija

Kun vatsa on täynnä jouluruokaa ja ehkä vähän viiniäkin, saunassa on käyty ja lahjat jaettu. Jäljellä on vaan suklaa, lasillinen viiniä ja uppoutuminen uuteen kirjaan (lahjaksi saatu). Kynttilöitä palaa ja kuusi tuoksuu. Ihanan rauhallista ja hiljaista.

Myöskin joulupäivä, joka on perinteisesti ollut syön-suklaata-ja-vihreitä-kuulia-ja-pysyttelen-pyjamassa-lukien-uutta-kirjaa -päivä.

Pyjamapäivä. Ihan luvan kanssa. Eikä tarvitse laittaa ruokaa, riittää että latoo lautaselle ja mikroon...

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 
Sisältö jatkuu mainoksen alla