Joulun paras hetki?

Vierailija

Itse rakastan sitä kun joulupuuron jälkeen lähdetään siskojen ja heidän lastensa kanssa koiria kävelyttämään. Kävellään rauhallisesti, ihaillaan jouluvaloja, lapset ja koirat leikkii lumella. Tulis vaan se lumi..
Toinen mitä rakastan on se, kun kaikki rakkaat perheenjäsenet kokoontuu illemmalla joulun juhla-aterialle. Se on ainoa ajankohta vuodessa, kun kaikki ovat saman pöydän ääressä. Syödään ihania ruokia ja jutellaan. <3

Sivut

Kommentit (25)

Vierailija

Kyllä se on punaviinilasillinen peittoon käpertyneenä joulupäivän jälkeen. Aatto yhtä hosumista ja jououpäivänäkin suurelta osin. 

Jos on saanut hyvän kirjan lahjaksi, niin se mukaan. Klassista musiikkia kyytipojaksi, niin kyllä se on se... Jämiä jääkaapista, jouluna ei ajatella kaloreita. Siitä vielä graavilohivoileipä, kinkkua lanttulaatikon kanssa. Suklaakonvehteja... 

Minä tykkään joulusta yli kaiken. Muut juhlat ovat usein pakkopullaa, mutta joulu ei näiden jälkitunnelmien vuoksi lähinnä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Vierailija kirjoitti:
Se kun joulu on ohi.

Mene pois, ilonpilaaja.


No mitä ihmettä. Kysyttiin parasta hetkeä ja musta se on parasta kun se tekopyhä materialistinen vouhotus loppuu.

Vierailija

Kun jouluilta hiljenee. Saunan jälkeen joululahjakirja, herkkujuustoja ja lasi punaviiniä. Kynttilät loistaa, takassa tuli. Koko aatto on ihana, mut toi kruunaa kaiken.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat