Vielä hienojen juhlien pukukoodista

Vierailija

Naisella saa olla vain kirjekuorilaukku, joten sinne ei paljon mahdu. Miten jos on runsaat kuukautiset, eikä hormonaalinen ehkäisy käy, että niitä voisi siirtää? Minne siteet? Samoin esim. linnanjuhlissa on kuulemma pitkä vessajono, miten sitten pärjää, jos on kuukautis- tai suolistontoimintaongelmaa, kun ei niistä juhlista kuulemma poiskaan saa jäädä, jos kutsutaan?

Kommentit (5)

Vierailija

No millä sinne pakotetaan? Sotilaat hakee sairaalasta pyssyllä uhaten? Ja saa sinne sellaisen käsilaukun ottaa, mihin pari sidettä mahtuu. 

Vierailija

Kyllä mun kirjekuorilaukkuun mahtuu useampikin side? Jätä se jättiläispuhelin vaikka kotiin jos on oikeasti hienot juhlat. N22

Vierailija

Kuukuppi on tietenkin yksi vaihtoehto. Tai kuukuppi + side.

Kirjekuorilaukkuun mahtuu parikin ohutta yösidettä.

Ei tarvitse hormonaalista ehkäisyä siirtääkseen kuukautisia. Toki niitä siirretään keltarauhashormoneilla, mutta siirron voi tehdä jo vaikka lokakuussa (jos kierto on säännöllinen ja pystyy tekemään laskutoimituksia).

Yleensäkin on suosituksena siirtää edelliset ja mieluummin sitä edelliset kuukautiset.

Kuukautisten siirto keltarauhaspillereillä ei vaikuta kiertoon. Eli jos tässä kierrossa kiertopäiviä tulee yhteensä 35 (normaali 24) niin seuraavat kyllä noudattavat tuota 24 kiertopäivän sykliä.

Vierailija

Vaikka olis semmonen pieni metallinen lompakon kokonen kirjekuorilaukku niin sinnekin mahtuu jo kännykkä ja 15 tamponia. Siteitä mahtuu muutama, mutta on niitä laukkujakin eri kokoisia... Siteitä voi myös käyttää toppauksena rintaliiveissä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat