Jos nyt ovikello soisin ja Postin pikalähetys toisi sinulle kadoksissa olleen kutsun Linnanjuhliin, lähtisitkö ja mitä laittaisit päälle?...

Vierailija

Niin?

Sivut

Kommentit (22)

Vierailija

En taitaisi lähteä, koska minulla ei ole kaapissa sopivaa päällepantavaa. Ystävistä ja sukulaisistakaan ei heti tule mieleen samanmuotoista ihmistä, jolta voisin pyytää asua lainaan.

Vierailija

Lähtisin. Kävisin suihkussa ja kiskoisin päälle sen ainoan iltapukuni joka on palvellut satunnaisissa hienommissa kekkereissä jo monta vuotta. En ole mekkoihminen joten omistan tasan kaksi mekkoa- lyhyen ja täyspitkän. Hyvin on noilla pärjännyt  :D

Vierailija

Lähtisin kyllä. Kaikki juhlapukuni ovat juhlamekkoja et joutuisin kyllä kyselemään joltain ystävältä lainaksi pukua mut eiköhän sopiva ja tarpeeksi hyvin istuva jostain löytyisi. Hiukset väkertäisin itse.

Vierailija

Kaivaisin hääpuvun kaapista ja lähtisin juhlimaan. Hääpukuni ei siis ole mikään tyypillinen valkoinen, joten se kävisi oikein hyvin tilaisuuteen.

Vierailija

Lähtisin toki. Koska mulla ei ole iltapukua soittaisin Tero Pitkämäen vaimolle ja kysyisin lainaksi sen pukua. Siellä kun varman tiedon mukaan on puku hankittuna, pääsis ainakin puku Linnaan vaik varsinainen omistaja ei :)

Vierailija

Lähtisin sellaisella Alli Kaattorin tyylillä. Ensin hieman nostattavaa velliä, että pääsee tunnelmaan ja Pulisuudelman kautta juhlimaan. Toivotaan, ettei taksit muutu kurpitsaksi ennen keskiyötä.

xD

Vierailija

En lähtisi.
Ei olisi täyspitkää iltapukua ja hiuksissakin on hirvee juurikasvu.
Lisäksi pitäis mennä taksilla Tampereelta Helsinkiin ja takas eikä huvita laittaa rahoja tuommoiseen nyt.
Tyytyisin katselemaan juhlat televisiosta :)

Vierailija

Tietty menisin. hääpuku olis ainut soveltuva. jos joltain tutlta löytyis joku soveltuva huivi tai bolero, vaikka sinisenä, niin sitähän olis jo melko isänmaallinen. 

Naapurilta kävisin kysymässä, josko onnistuis meikki ja kampaus.

Vierailija

Pelkään ettei kullanvärisestä silkistä tehty hääpuku enää mahdu päälle joten lainahöyhenissä olisi mentävä ja tukka kireällä nutturalla, sillä muuten tätä pörröä ei kesytä mikään.

Vierailija

Totta munassa lähtisin. Suihkussa kävisin pesemässä kainalot ja perseen ettei haise pahalle ja sitten laittaisin dödöä. Kiskoisin ylioppilasjuhlista jääneen mustan puvun päälle ja kraka kaulaan. Sitten paska-paperilla pyyhitään pahimmat kurat kengistä pois ja ei kun menoksi.

Vierailija

Sepä vasta olisikin näky, kun tuolta kaapin perältä kaivetuissa muinaisissa juhlarytkyissä lähtisin Linnaan. Nimim. ostan erittäin harvoin juhlavaatteita.

Sivut

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat