Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kotiin joulutunnelmaa ilman rahaa? :)

Vierailija

Kynttilöitä on, mutta esimerkiksi jouluvaloja tai kuusenkoristeita ei. Ajattelin tehdä pipareita kuuseen ainakin, kuusi saadaan onneksi ilmaiseksi. Normaalisti ollaan oltu mummolassa jouluna eli ei ole tarvinnut ostaa kotiin joulujuttuja juurikaan. Tänä vuonna tilanne on toinen ja koko vuosi mennyt ilman tuloja eli säästäminen ei ole onnistunut. Olisiko hyviä askarteluvinkkejä vaikka arkisista jutuista? :)

Sivut

Kommentit (49)

joopajoo1

Valkoisesta paperista lumihiutaleita ja lumiukkoja ikkunoihin. Pienellä budjetilla saa jo karkkeja kuusenkoristeeksi.

Vierailija

Hyvin niukasti koristeltu kuusi on mielestäni kaunein :) Lumihiutaleita voi myös askerrella ikkunaan, ja jos sen verran budjettia on, että voisi ostaa niitä tumman,syvänpunaisia jouluomenoita.. Ja jos paistaa paketillisen valmispiparitaikinaa, niin se tuoksu jo tuo joulun :)

Joulunauhaa voi myös askarrella, leikkaa siis esim noin 5 x2 cm paperiliuskoja, eri värisistä papereista tai värittää paperit itse, ja sitten teippaa/liimaa/nitoo/ ne ketjussa rinkuloina yhteen.

Minun mielestäni kaikki puuhailu nimen omaan tuo sen joulun, eikä valmiit rojut jotka läväytetään esiin :) Mukavaa joulun odotusta!

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Valkoisesta paperista lumihiutaleita ja lumiukkoja ikkunoihin. Pienellä budjetilla saa jo karkkeja kuusenkoristeeksi.

Ajattelinkin käydä tokmannilta jotain paperikääreellisiä konvehteja :)

Vierailija

Ulkoa havuja ja käpyjä- ne kynttilät tietty, joulukuuseen palloja sanomalehtipallosista / ompelulangalla roikkumaan tai jos löytyy punaisia servettejä niistä puristamalla palloja, ikkunaan leikatkaa niitä paperista tähtiä, ei se krääsä vaan tunnelma - joulumusiikki ja yhdessä olo

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Roina tuo joulutunnelman?

Teilläkö ei ole koristeita, valoja tai kukkia jouluna? Jos on pieniä tai kouluikäisiä lapsia? Ap

Vierailija

Muutamalla eurolla saa päivää paria ennen joulua kaupoista koristeita! Ovat yleensä silloin jo puoleen hintaan. 

Vierailija

Ripustele piparkakkumuotit kuusenkoristeiksi. Mahdolliset joulukortit kauniisti esille. Popcornia voi pujotella punaiseen lankaan lumihiutaleiksi. Kerää metsästä havuja, käpyjä ja varpuja ja askartele kransseja tai muita koristeita. 

Kauniita omenoita iso kulhollinen. Tee muutama neilikka-appelsiini tuomaan tuoksua. Keittele piparkakkumaustetta tuoksuksi. 

Valaistus ja musiikki vielä kohdalleen.

Hyvää joulua! :)

Vierailija

Punaisia liinoja ja kodin tekstiilejä (jos sattu löytymään), kynttiloitä, metsästä saa kerätä käpyjä ja puolukan varpuja ( myös esim. kauniita kiviä, oksia ja sammalta, voit tehdä asetelman, vaikka  kulhoon, koriin tai tarjottimelle ). 

Vierailija

Pumpulipalloja pujottelet lankaan, niin saat kauniin ketjun kuuseen tai ikkunaan. Päällystä tulitikkuaskeja lehtien joulukuvilla ja sido naru ympärille, tulee söpöjä pikkupaketteja kuuseen.

Vierailija

Kierrätyskeskus pursuaa ihmisten vanhoja joulujuttuja kun kaikilla on keskimäärin liikaa joulukrääsää.. Siellä kannattaa käydä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat