Lue keskustelun säännöt.
Suurta osaa ruoista ei saisi lämmittää uudestaan.
06.12.2015 |
http://www.msn.com/fi-fi/ruoka-ja-juoma/foodnews/%C3%A4l%C3%A4-koskaan-…
Useimpia noista syön myös uudelleen lämmitettynä, pitäisiköhän lopettaa?
Kommentit (3)
Mä olisin konkurssissa, jos alkaisin heittämään ruokaa roskiin. Ei todellakaan voi ennakoida kuinka paljon 3 teiniä ja yksi raksamies syövät. Välillä ruoka on niin hyvää ja kamala nälkä ettei meinaa täyttää kaikkien vatsaa ja välillä samaa ruokaa jää vaikka kuinka paljon syömättä.
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Olen kohta 70 v ja olen aina lämmitellyt kaikenlaista ruokaa ja vatsatauteja en ole sairastanut kuin joskus alle 10- vuotiaana. jOTEN HÖPÖHÖPÖ
Liioittelua. Mutta nimenomaan riisin kohdalla ylijäänyt riisi pitää jäähdyttää nopeasti, enkä säilytä riisiä jääkaapissa kauempaa kuin 1-2 päivää. Siihen voi kasvaa vaarallisia bakteereja, en nyt muista, minkä nimisiä.