Pertunmaan VOKissa puukotus

Kommentit (10)

Vierailija

Mitä helvettiä tästä vielä tulee, hallitus ja media hyssyttelee näitä rikoksia. Onko Suomesta tarkoitus tehdä islamilainen sharia lain alainen valtio? Siltä nykytouhu vaikuttaa.

Vierailija

Joka päivä jotakin kärhämää ja päällekarkausta! Enää ei tahdo edes perässä pysyä kun ikäviä uutisia tulee jatkuvalla syötöllä. Juu, ei ole turviksista mitään ongelmia, ei tosiaankaan...

Vierailija

Miksei anneta niiden ihan itse vähentää lukumääräänsä....mitä sinne poliiseja väliin laittamaan ja vielä sairaalahoitoa...kalliiksi tulee. Ei nuo omaksu länsimaisia arvoja ikinä.

Vierailija

Palautettava kaikki nuoret työkykyiset ukot. Menkööt puolustamaan maitaan ja naisia ja vanhuksiaan. Tulevat tänne sosiaalietuuksien perässä hakemaan ilmaista elämää ja kauniita blondeja. Helvettiin kaikki.

Vierailija

Huvittaa, kun puhutaan lapsista - joita tämä uutinenkin mitä ilmeisimmin koskee - vaikka kuvissa näkyy enimmäkseen hyvälihaisia, suurikokoisia köllejä, joiden iät ovat 14 ikävuodesta ylöspäin. Joo, teoriassa ja länsimaisessa katsantokannassa lapsia, mutta tulevat sellaisista oloista että 14-vuotiaat tytöt naitetaan ja pojatkin joutuvat jo ottamaan ihan eri tavalla vastuuta itsestään ja läheisistään kuin meikäläiset teinit. No saattaahan tuolla joukossa olla jokunen alle 10-vuotiaskin, mutta huomattavassa vähemmistössä he ovat noiden "lasten" joukosta.

Oma ammattikuntani on näiden tulijoiden kanssa erittäin paljon tekemisissä ja ne kertomukset, joita kollegoilta kuulee, ovat aukaisseet omat silmäni. Toivottavasti päättäjätkin hiljalleen hoksaavat, millaisen ongelman edessä me olemme....

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat