Keittiön allas: terästä vai komposiittia?

ev

Tulee puiseen tasoon upotettuna, jos sillä on merkitystä.

Kommentit (10)

Vierailija

Teräksiset tiskipöydät ovat halvempia. Molemmat kyllä kestävät käyttöä varmasti ihan hyvin. Komposiitin / muovin etuna on äänettömyys, eli ei pidä yhtä kovaa kolinaa kun sen päällä käsittelee jotain. Kannattaa ottaa kahdella altaalla.22

Vierailija

Meillä on posliininen allas keittiössä, ja sen puhtaana pito ainakin on ärsyttävää. Onkohan komposiitin pinta vähän samanlainen, että lika tarraa herkemmin kiinni? Teräs ehkä liukkaampi ja sileämpi ja lisäksi kestää kovempaa käsittelyä?

Vierailija

Terästä. Teen kotisiivouksia ja näihin muihin altaanvirityksiin en rahojani pistäisi. Onhan niissä hyviäkin puolia, mutta varsinkin kalkkipitoinen vesi jää hyvin ikävästi tumman altaan seinämiin ja pesusta huolimatta siitä ei siistiä tule. Teräsaltaan saa viidentoista vuodenkin jälkeen lähes uuden näköiseksi Universal Stonella.

Vierailija

Meillä oli teräksinen allas joka ruostui ihan kauttaaltaan, ja nyt uudessa altaassa on pieniä ruostetäpliä nurkissa. En sitten tiedä onko Ikean altaat oikeasti noin paljon huonolaatuisempia kuin muut merkit. 
Seuraavalla kerralla ajattelin ostaa komposiittialtaan.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Meillä vaihdettiin tasoon upotettu allas teräksiseen tiskipöytään, paljon parempi ratkaisu.

Meillä luovuttiin keittörempan yhteydessä teräksisestä tiskipöydästä. Ai että on ikävä sitä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat