Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Mitä lahjaksi aikuiselle, jolla on jo kaikkea?

Vierailija

Kyse on äidistäni ja isästäni. Heillä on sen verran rahaa, että mitään tarpeellista ei puutu ja molemmat vihaavat turhia tilaa vieviä lahjoja, joita ei oikeasti tarvitse. Mulla on rahaa itselläni niin vähän, että esim lahjakortitkaan ei käy (vaikka nekin olisi aika turhia, koska niillä itsellään on rahatilanne hyvä). Kun kysyy, mitä he haluavat, niin molemmat sanovat että ei mitään. Haluaisin tietenkin jotenkin muistaa heitä. Ideoita?

Kommentit (15)

Vierailija

Että inhottaa kun jälleen joku joka ei kunnioita toisten toiveita. Miksi väen vängällä haluat ostaa jotain vaikka suoraan sanotaan ettei mitään tarvita?
 

Komppaan tuota leipomista.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Leivo jouluksi jotain?

Niin ajattelinkin tehdä. Matka kotiin on pitkä ja en oikein pystyisi junaan viemään, niin sekin pitää tehdä vanhempien luona. En tosin osannut ajatella, että se voisi olla lahja. Ap

Vierailija

Leivot jonkun vähän hienomman ja työläämmän luomuksen. Pakkaat nätisti. Jouluisia kukkasia mukaan. Jotain spesiaalimpaa kahvia kylkeen.

Vierailija

Vie itsetehty, kaunis joulukori kukka-asetelma, sekä  tuoreita leivonnaisia (makeaa ja suolaista). Ne lämmittää mieltä ja sydäntä.

Vierailija

Mä annan omille vanhemmilleni joulukorin (joulukorin virkaa toimittaa varmaan pahvilautanen ja sellofaani), johon tulee ainakin sinappia, hilloa, konvehteja, jotain toisia makeisia, ehkä taatelikakku ja piparikuusi. Näitä on alettu jo valmistaa lapsen kanssa, kaikki tulevat olemaan siis itsetehtyjä. Vanhemmat arvostavat näitä paljon enemmän kuin mitään ostettua, heiltä kun löytyy jo kaikkea.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tee oma lahjakortti heille.  Ikkunoiden pesua, hierontaa, jalkahoito, kampaus yms hemmottelua ja auttamista.

Hyvä idea! Vähän voisi kyllä tuottaa hankaluuksia, koska asun kaukana heistä. Ap

Vierailija

Joulukori, johon olet itse valinnut kynttilät ja herkut, tai ei tarvii ees koria, käärii kauniisti sellofaaniin ni ei jää se kori sit pyörimään jos semmoselle ei oo tarvetta.

Soolona

Äidille Kaalimato ja iskälle Fleshligt. Jos kehtaa antaa, niinaivan varmasti tykkäävät lahjoista alku hämmenyksen jälkeen.
Ei se runkk.... lopu aikuisiällä, kipinä parisuhdeseksiin vaan hyytyy ja noilla lahjoilla kyllä molemmat piristyy kummasti!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat