Ketään INFP ja ei pidä tanssimusiikista tai yleensä musiikista?

Vierailija

Minulla on uusi teoria että aidot INFP ovat luontaisia tanssijoita. Olisi mielenkiintoista jos palstalta löytyy tilastollisesti merkittävä määrä INFP jotka ei tunnista seuraavia esimerkkejä "tanssittavina" eli saa jonkinlaista tunnetta liikutella itseään edes jossain määrin näiden tahdissa.

http://www.wikiloops.com/backingtrack-jam-47506.php
+ rummut + vokaalit http://www.wikiloops.com/backingtrack-jam-47792.php

http://www.wikiloops.com/backingtrack-jam-14677.php
+ basso + vokaalit http://www.wikiloops.com/backingtrack-jam-14953.php

https://www.youtube.com/watch?v=hjia2TN2zNs

Kommentit (10)

Vierailija

Kiitän vastauksista 2&3, sain loistavan idean seuraavalle ketjulle 'Mille tyypeille on ominaista keskittyminen muodollisuuksiin tai ad hominem argumentointiin - voiko koulutus nousta päähän?'.

Tuo huuhaa-pointti on hieman erikoinen jos lukee eri tyyppien kuvaukset ja tunnistaa itsensä olevan lähempänä jotain tiettyä tyyppiä säännöllisesti. Voisitko #3 selittää miten saat kuvauksesta josta tunnistit itsesi "huuhaata".

Myönnän että olen huono kirjoittamaan, voisitteko käydä vielä läpi yksityiskohtaisesti kaikki kirjoitusvirheet? Tunnistan toki että tekstini ei ole elokvenssia, voisitko #2 vastauksessasi muotoilla asiani tuon "elokuutio" käsitteen mukaisesti? Voin sitten postata ketjun uudestaan myöhemmin korjauksillasi. Kiitos.

https://fi.wikipedia.org/wiki/Elokuutio

Pilkunvääntäjät, taivutatteko tämän "elokvenssia" yllä olevassa kontekstissa? Elokusta? ts. Tekstini ei ole elokusta joska minulla ei ole koulukustakaan.

Vierailija

Koska #2 nyt saa ad hominem vastauksestaan yläpeukkuja, tässä vastine peukuttajille:

Kertokaapa nyt te kynäniekat, miten muotoilisitte ketjun otsikon niin että se saisi paljon vastauksia aiheesta? Kun on tälläinen peruskoulutettu luonnonlahja niin osaa tulkita surkeasti kirjoitettua vieraskielistätekstiäkin täynnä virheitä ja lyhenteitä ilman tarvetta nostaa asiasta meteliä.  Avaatteko keskustelun baarissa rumien kanssa "tunnetko ketään kauniita ja osaa hommat sängyssä"? Ei tulisi itselle mieleen. Mielenkiintoista että enemmistö täällä lähestyy asiaa näin #2 saamien peukkujen perusteella. 

Ehkäpä aloituksen ei olisi pitänyt spekuloida että INFP pitää tai ei pidä tuollaisesta musiikista mutta halusin tähän nimenomaan INFP vastauksia ja nimenomaan siitä pitääkö vai eikö tanssimusiikista. Lähtisin oletuksesta että pitää mutta siksi kirjoitin "ei pidä" otsikkoon koska en halunnut sävyttää vastauksia omien oletusteni pohjalta.

Vierailija

No koska yhtään INFP ei tullut sanomaan ettei pidä tanssimusiikista voidaan katsoa että on tilastollisesti merkittävää että kaikki INFP pitää tanssimusiikista kuten arvelinkin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat