Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

apua! kotonani on perhosia.

vildhu

Osaako joku auttaa kun kotonani pörrää paljon pieniä perhosia. En tiedä mikä perhonen on kyseessä. vaikka olen niitä tappanut niitä on tälläkin hetkellä kymmeniä ja tuntuu lisääntyvän koko ajan.

Kommentit (11)

Vierailija

[quote=Vierailija]Osaako joku auttaa kun kotonani pörrää paljon pieniä perhosia. En tiedä mikä perhonen on kyseessä. vaikka olen niitä tappanut niitä on tälläkin hetkellä kymmeniä ja tuntuu lisääntyvän koko ajan.[/quote.

Olisivatko koiperhosia? Harmahtavia ja suht pieniä?

Vierailija

Oletko kantanut polttopuita sisälle? Niiden mukana meille tulee vaaleita pieniä perhosia. Joskus hyttysiäkin, poikaparka oli kerran ihan paukamilla kun yövalo oli houkutellut hyttyset aterialle keskellä talvea.

Vierailija

Meillä on sellaisia vihreitä lentiäsiä. En tiedä mitä ne ovat, mutta hyönteisen vartalo ja läpi kuultavat siivet. Ja väri vaalean vihreä.
En tajua mistä tulevat. Ikkunoissa verkot ja alakerrassa takka ja vain yläkerrassa noita ötököitä.

Aurongonkukansiemeniä en enää ...

Meillä tuli pieniä harmahtavia perhosia kun oli linnunsiemenpussi unohtunut kaapin perälle. Söivät reikiä pussiin tai toukat söivät ja tulivat ulos. Kaikki pähkinät maistui, piti säilyttää jääkaapissa.

Torvitologi

Taitaa olla lepakonpoikasia. Syövät tuossa vaiheessa vielä siemeniä ja puuvillavaatteita. Täysikasvuisina imevät verta nukkuvista ihmisistä.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat