Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Miten kuoppaisista aknearvista pääsee eroon?

Vierailija

Olen kohta nelikymppinen nainen ja taistellut aikuisiän aknen kanssa parikymmentä vuotta. Mikään siihen ei auttanut, ei edes isotretinoiinikuurit. Nyt kuitenkin iho on ensimmäistä kertaa hyvin pitkään aikaan ollut paiseeton jo pari viikkoa! En tiedä uskallanko nyt vielä luottaa siihen, että akne olisi vihdoin mennyt ohitse, mutta haaveilen jo arpien korjauksesta siltä varalta että sellainen ihme olisi päässyt tapahtumaan.

Varmaan millään voiteilla tai kevyillä hoidoilla näitä arpia ei saa sileäksi, ne kun ovat sellaisia pieniä kuoppia ihon pinnassa (osittain myös punertavia/tummia läiskiä). Rajummista hoidoista en ole ottanut sen kummemmin selkoa, koska niitä tuskin voi tehdä silloin kun ihossa on kipeitä mätäpaiseita.. No nyt kun ensimmäistä kertaa ei ole, niin voisin ehkä kokeilla jotain.

Kertokaa kokeneemmat, millä aknearpisen ihon saa sileämmäksi ja mitä se maksaa?

Kommentit (5)

Vierailija

Eipä mitenkään. Täytyy vaan tottua. Itselläni on noita kuoppia sekä pienempiä aknearpina, että isompia ja syvempiä aikuisena sairastetun vesirokon jäljiltä. Eivät ole menoa haitanneet kun ei niitä ala ajattelemaan. 

Vierailija

Katso yksityisten lääkäriasemien hiontoja ym. hoitoja. Sillä sai yksi tuttu uuden naaman.Kärsi samasta vaivasta.

Vierailija

Googletin hieman, ja monessa kauneushoitolassa suositellaan mikrohiontaa. Olisiko täällä ihmisiä, joilla on tästä kokemusta? Ilmeisesti ei vaikuta mitenkään välittömästi tai hirveän näkyvästi, mutta useamman kerran sarjana tasoittaa kuitenkin ihoa ja sen väriä?

Sitten on joku mikroneulaus, joka on kuitenkin kertaluokkaa kalliimpi hoito. Mieluummin ehkä aloittaisin tuolla hellemmällä ja asteittain tehoavalla, koska pelkään sitäkin että joku todella raju hoito vaikuttaa ihoon myös jotenkin kielteisesti ja niin, että vaikutusta ei voi enää perua.

Vinkkejä otetaan edelleen vastaan!

ap

Vierailija

Mikrohiominen auttaa hieman, neulaus on tosi hyvä iholle muutenkin, ei pelkästään arpiin. Kemiallinen kuorinta on ollut paras.

Suosittelen tekemään kemiallisen kuorinnan ihotautilääkärillä, koska siitä on suurin apu ja säästät rahaa kun et pistä sitä 10kertaa johonkin hiomisiin jne. jotka ei sitten auta sitä vertaa kun haluat :) Satsaat laatuun et määrään.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat