Suvilla ilmeisesti taas lisää täytettä huulissa. Uusi kuva ei jätä ketään kylmäksi!

Vierailija

Uhhh, mitkä turbot. Luulis jo että syöminenkin olis noilla vähän hankalaa.
http://www.seiska.fi/Viihdeuutiset/Oho-ovatko-Suvi-Pitkasen-huulet-kasva...

Kommentit (14)

Vierailija

Nyt en ymmärrä. suvi valittaa saamistaan negatiivisista kommenteista, mutta itse on tyrkyllä koko ajan. sitä saa, mitä tilaa.

Nyt kaikkien pitäisi pysyä hiljaa ja sitten nähtäisi hiljaisuuden loppuminen: lisää täytettä huuliin ja taas on juttua.

Vierailija

Johtuu varmaan huulirasva-allergiasta, kuten sillä taannoisella missillä?

Ei nyt kyllä, eikö edes Tiina Jylhä voi rehellisesti kertoa miltä tuo näyttää. Ja en tosiaankaan ole kateellinen! Kateellinen olen hänen entiselle ulkonäölleen. Oli tosi nätti nainen ennen noita naamalankoja ja turbohuulia. Maatilan prinsessa ankkalammikolla. Vai oliko siinä ohjelmassa, ei tainnut, no kuitenkin...viidakon villi tähti, Iines....

Vierailija

Ei sitä kukaan tai mikään saa uskomaan että noi näyttää aivan järkyttävän rumilta. Sitkeesti sitä mieltä että hänelle ollaan vaan kateellisia ja kaikki haluaa näyttää samalta. Surullista.

Vierailija

Siis ihan oikeasti... MIKSI? Kertokaa nyt joku fiksumpi. Ihan karsean näköinen, ei pelkästään nuo huulet. Oli ennen ihan nätti. Miten sokea joku voi olla..

Vierailija

Ei apua... Vielä hullummalta nuo täytehuulet yleensä näyttää sivulta. Meillä töissä yksi muuten ihan nätti nainen otti sellaiset, ja nykyisin on varsinkin sivuprofiilia vaikea olla nauramatta, kun töröhuulet tulee yhtä pitkälle kuin nenänpää, ja leuka on sitten huomattavasti taempana.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat