Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys kanataskuista

Vierailija

Ostin Kariniemen kotitilan kanataskuja, sellaisia kinkku-juusto täytteisiä, niin voiko niitä syödä kylmänä vai onko pakko paistaa tms.?

Kommentit (4)

Vierailija

Miksi helvetissä haluaisit syödä tuollaisia kylmänä? Hyi saatana. Jos tuollaisia haluat tehdä, niin reilusti rypsiöljyä pannulle, kuumennat niin kuumaksi että savuaa ja sitten heität nuo taskut sinne. Muutama minuutti molemmin puolin, niin pinta on rapea ja sisusta lämmin.

Vierailija

Jaa :o mä oon niitä syönyt aina kylmänä, mutta mietin vaan kun luin niitä ohjeita siitä pakkauksesta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat