Lue keskustelun säännöt.
Kysymys kanataskuista
29.11.2015 |
Ostin Kariniemen kotitilan kanataskuja, sellaisia kinkku-juusto täytteisiä, niin voiko niitä syödä kylmänä vai onko pakko paistaa tms.?
Kommentit (4)
No mietin vaan kun en ole aikaisemmin ostanut tuollaisia, vaan niitä Poppiksia!
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
No poppiksiin pätee ihan sama resepti. En niitäkään kylmänä söisi.
Jaa :o mä oon niitä syönyt aina kylmänä, mutta mietin vaan kun luin niitä ohjeita siitä pakkauksesta.
Miksi helvetissä haluaisit syödä tuollaisia kylmänä? Hyi saatana. Jos tuollaisia haluat tehdä, niin reilusti rypsiöljyä pannulle, kuumennat niin kuumaksi että savuaa ja sitten heität nuo taskut sinne. Muutama minuutti molemmin puolin, niin pinta on rapea ja sisusta lämmin.