Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.
Vierailija

- on se että kun ihmiset alistetaan sietämään sitä niin sille ei tarvitse tehdä mitään. Syrjinnästä voi olla välittämättä, muunlaisen kiusaamisen kyseessä ollessa se vaatimus on täysin älytön.

Kommentit (5)

Vierailija

Katsokaapa tämän palsta kulttuuria samalla kun puhuttu kiusaamisesta.

Jos joku pahoittaa mielensä törkeästä suunsoitosta, niin mielensä pahoittanutta käsketään hankkimaan elämä, menemään välillä "ulos" tai hankkimaan kovempi nahka.

Ei suinkaan niin, että provosoijien pitäisi oppia käyttäytymään ja miettiä, että ruudun takana on elävä ihminen. Herkkä tai masentunutkin, 15v,  25v tai 45v.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Itse en kyllä koskaan tajunnut miten voisi olla välittämättä ainaisesta haukkumisesta ja fyysisestäkin väkivallasta. Pitäs sellasten neuvojen esittäjiä ensin muksia pari kertaa nyrkillä ja sen jälkeen repiä väkipakolla puhelimet ja lompakot pois ja piilottaa ne jonnekin/heittää ikkunasta pihalle. Katottais sitten kuinka välinpitämättömänä käytännössä pysyy.

Vierailija

Päinvastoin. Idea on nimenomaan siinä, että kiusaaja hakee toiminnallaan nimenomaan sitä, että kiusaamisen kohde reagoi jotenkin. Jos ei kiusaamiseen reagoi mitenkään, koko kiusaaminen muuttuu turhaksi, sillä kiusaaja ei saa haluamaansa "palkintoa" ja ajan kanssa lopettaa kiusaamisen tuloksettomana.

Aivan sama juttu, kuin jos tänne kirjoitettaviin provoviesteihin ei koskaan kukaan vastaisi tai peukuttaisi mitään.

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla