Miehellä ei ikinä aikaa mihinkään yhdessä tekemisiin

Vierailija

Aina kun kysyy jotaim , niin vastaus on ei tänään , ei tänään toistuu vuoden jokaisena päivänä, mihin helv..iim se aika menee ihmisen, jos koskaan ei ehdi mitään. Jos herään aamulla , minulla on koko päivä.aikaa tehdä jotain. Voin mennä töistä tapaamaan kaveria tai uimaan.Miksi mies ei koskaan ehdi kanssani yhtään mihinkään, mitä voi tehdä kaikki illat. Minäpä en ehdi kauppaan , enkä siivoamaan.
Jos mies ei ehdi, en minäkään. Menen syömään mäkkiin.

Miksi naisen pitäisi ehtiä töistä hikisenä kauppaan jos mieskään ei ehdi. Mikä oetus se on, että nainen käy kaupassa ja tekee ruoan ja mies saapastelee valmiiseen pöytään.

Voin kyllä joskus tehdä ruokaa, mutta en kyllä joka päivä, jos käyn myös töissä. Sinkkunankin söisin mieluummin ulkona välilä.

Kommentit (9)

Vierailija

Jos hän toisi tavarat kaupasta, niin kelpuuttaisitko ne?

Onko pitkäkin työpäivä?

Onko teillä yhteisiä harrastuksia, siis niitä joista miekin pitää?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
jos käyn myös töissä. Sinkkunankin söisin mieluummin ulkona välilä.

Jos asuisit meillä, niin saisit syödä joka ilta parvekkeella.

Vierailija

No nykysin on nämä saamarim tietokoneet ja puhelimet, tietokonetta tuijotetaan töissä ja puhelinta kotona, jos vaikka ehdittaisi yhteistä lenkkiä, niim ei jakksa, ei ehdi on se vakiovastaus. Ymmärrän kyllä jos ei aina jaksa tai halua, mutta kun ei koskaan.

Joudun käymään yksin keilaamassa, syömässä, lenkillä, miehen harrastukset on niin erilaisia etten voi osallistua niihin.
Hyvähän se on, että on harrastuksia mutta joskus havahdun siihen , että käytännössä en ole miehen kanssa koskaan, syön työkavereiden kanssa, kosks mies ei tietenkään voi tulla työpaikalleni koska on omissa töissä.

Iltaisin ei kannata mennä kotiin, koska mies ei ole siellä koskaan, lähden sitten yksin johonkin .
En edes osaa kuvitella tilannetta, jossa olisi lapsia, mies sanoisi varmaan että ihan sama miten sä sen lapsen sinne päiväkotiim saat tai haet, hän ei ehdi.

Tai lapsi pyytäisi neuvoa vaikka esitelmän teossa, mies sanoisi, että nyt ei oikein ehdi , kun harkat odottaa.

Onko se sitten menettämisen arvoista, että toisen rakkaus menetetään kun mitään ei ehdi koskaan. Ja työpäiväy venyvät ylitöiksi vaikka kuinka usein.

Onko se sen arvosta, että kadotetaan toinen työn ja harrastusten syövereihin.

Vierailija

Heitin juuri mäkeen samanlaisen tapauksen. Kyllä omia harrastuksia piisasi, kavereiden kanssa meni sun muuta. Sanoin sitten että ihan sama, pidä tunkkisi kun ei kerta kiinnosta eipä kiinnosta muakaan enää, tack och adjö! :)  

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat