Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Meidän iltalehdet revittelevät Hannoverilla.

Vierailija

http://m.dw.com/english/mobile.A-18856630-9097.html. Mutta ei siellä mitään tapahtunut.

Kommentit (9)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lukekaa tuo uutinen Saksan lehdistä. Väärä hälytys.

Miten pommi on väärä hälytys? Siis siellä oli räjähteitä, jotka oli tarkoitus räjäyttää. Miten evakuointi on tuossa tilanteessa väärä hälytys?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Lukekaa tuo uutinen Saksan lehdistä. Väärä hälytys.
Siellä on monta hälytystä tollot. Osa osoittautunut vääriksi hälyytyksiksi, mutta pommi on löydetty

Vierailija

Niin mitään ei tapahtunut kun poliisi löysi ambulanssin täynnä räjähteitä ennen kuin se ehdittiin räjäyttää. Sen voimassa puoli stadionia olisi lentänyt huitsin vittuun. Samaan aikaan Hannoverin rautatieasemat suljettu, koska niissäkin säpinää. Musut aktivoituneet kivasti, koskakohan palaavat takaisin työelämään? Miten suvakit, oletteko tyytyväisiä?

Vierailija

En tiedä millainen paukku kyseessä, mutta jos tosiaan on ollut autopommi niin sellainenhan kaiketi lennättää hieman suuremmankin rakennuksen taivaan tuuliin...Ainakin julkisivun. Marriott hotelli ainakin paloi maan tasalle Pakistanissa vuonna 2008 eikä siitä jäänyt oikeastaan mitään jäljelle autopommin takia. Luojan kiitos saivat asiasta Saksassa varoituksen etukäteen ettei tuota päässyt tapahtumaan stadionilla.

Vierailija

Hyysäreille vain pieni harmistus ja keppostelua. Rautatieasema myös evakuoituna  tällä hetkellä osittain. Ensin stadion, sitten pakenevat asemalla ilmaan?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat