Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Sairausloma oma ilmoitus ja "väliaikatiedot"

Vierailija

Eli eilen lähdin flunssaoireiden takia kotiin töidtä (kuumetta ei vielä silloin ollut mutta esimiehen mukaan en saanut jäädä töihin koska tartuntavaara vanhuksiin). Sanoi, että omalla ilmoituksella saa olla 3 päivää pois. Tilanne oli uusi joten sanoin vaan että selvä homma ja sovittiin et lähden kotiin. Nyt on sitten kuumettakin eli en oo työkykyinen. Mietin vaan että täytyykö vielä ilmoittaa etten tule tänään iltavuoroon? Mikään ei estä soittamasta mutta mietin mikä käytäntö yleensä on? En oo paljon ollut saikulla ja eka kerta tässä paikassa joten en tiedä.

Kommentit (6)

Vierailija

Oletko missäänkohtaa ilmoittanut sairaslmasi pituutta,siis sitä että olet 3 päivää pois?
Sinuna ilmoittaisin että nousi kuume ja tulet 3 päivän päästä ellet muuta ilmoita.
Nythän esimiehesi on luulon varassa jos et ole ilmoittanut sen tarkemmin mitään..tuo ainakin ns.luottamusta jos oma-alotteisesti ilmoitat ettet todellakaan ole tulossa tänään taikka huomenna työpaikalle.
Tsemppiä :)

Vierailija

No tottakai soitat ja ilmoitat, että nyt on kuumetta etkä tule töihin. Jos kuume ei ole huomenna jo laskemaan päin niin sitten työterveyteen ja uusi ilmoitus työnantajalle. Ei se esimies tiedä hommata sijaista jos arvot vain kotona, että mitenhän tuota tekis... Soittelen itse mieluummin liian usein väliaikatietoja kuin liian vähän, ettei ole kaikki muut kusessa töissä minun takiani.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat