Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Kysymys NAISILLE! Vastaaminen auttaa sinua ymmärtämään hyvän itseluottamuksen ja ylpeyden omaavia miehiä

Vierailija

Leikitään, että harrastat vuorikiipeilyä ja tavoitteena on valloittaa haastavan "kiipeilyn" vaativa vuoria.

On kaksi samanlaista isoa vuorta. Toisen on valloittanut 15 eri ihmistä ja toista ei ole vielä pystynyt kukaan valloittamaan. Kumman "haasteen" valitset?

Tiedän, että moni tyytyisi jo valloitettuun vuoreen, koska tietävät, että jos muutkin ovat sen valloittaneet, pystyy siihen itsekin. Eli itseluottamus ja kunnia ei riitä "valloittamattoman" vuoren valloitukseen. Kokee, ettei ole tarpeeksi hyvä siihen.

Nii ja jos et vielä älynnyt, sama koskee miehiä naisten valloituksen osalta. Heikko itsetuontoiset, joilla ei ole itseluottamusta, tyytyy jo monen eri miehen kaatamaan naiseen.

Sivut

Kommentit (43)

Vierailija

Jos vuorista puhutaan, niin minä kokeilisin sitä johon kukaan muu ei ole mennyt. Lähinnä sen takia että en pidä muiden mukana menemisestä vaan haluan tehdä asioita eri tavalla. Toisaalta tämä näkemys ei tainnut edes liittyä aiheeseen.

Vierailija

Voi voi... Kyllä sulla on sitten surullisen alkeellinen ajatusmaailma. Seksikin on jotain ihme valloitusta mielestäsi. Ihana mies osaa arvostaa sitä, että nainen tykkää vastakkaisesta sukupuolesta ja seksistä, eikä ala kiukutella kun toinen on saanut liikaa munaa. N25

Vierailija

Jos joku ei halua päälläni kiipeillä, koska liian moni on jo hakkuaan minuun upottanut, niin voi ihan rauhassa siirtyä seuraavaan vuoreen :D

Vierailija

Mikäs siinä, jos haluaa ihmissuhteita, jotka muistuttavat haasteellista extreme-urheilua.

Minä hakisin kyllä parisuhteelta jotain tasaisempaa, mutta YMMV.

Vierailija

Onneksi naiset eivät ole vuoria, muuten sama koskisi miehiäkin. Joskus se valloittamaton vuori on aktiivinen tulivuori ja viisaat pysyy siitä kaukana.
Ps. En koskisi huoraavaan mieheen pitkällä tikullakaan, ties mitä tauteja sellaisesta saa. En vaadi kumppanilta enempää kuin itseltäni, siksi hänenkin piti olla neitsyt.
T: vuorikiipeiljä

Vierailija

Pelle ap ja miesten logiikka. Vai vain lassukka-narsistin logiikka? :)

Kas kun jos toiselle vuorelle kukaan ei ole vielä kiivennyt, on se todennäköisesti vaarallinen. Joten miehet pelkää (tuon logiikan mukaan) niitä koskemattomia:D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat