Millaisesta pukeutumistyylistä pidät?

Vierailija

Täällä tuntuu usein olevan keskusteluja, joissa haukutaan joku tietty pukeutumistyuli tai tietynlaiset vaatteet, harvemmin kuitenkaan kerrotaan, että mistä sitten tykkää.

Kommentit (11)

Vierailija

Itselläni on aika usein perus farkut ja kauluspaita tms. Semmoinen rennohko mutta klassinen tyyli. Mekkoja ja hameita en ole oppinut ikinä käyttämään. Juhlissa aina housupuku, ja nykyään löytyy jo hauskoja haalareitakin.

Vierailija

Täytyy sanoa, että aika harvoin mua säväyttää jonkun pukeutumistyyli. Tämä ei tarkoita sitä, että katselisin nenäni vartta pitkin toisten pukeutumista ja arvostelisin, niin en tee. Mutta nykyään suurin osa ihmisistä pukeutuu aika tylsästi, johtuen siitä, että ketjuliikkeissä on niin samanlaisia vaatteita. Persoonallisia tyylejä ei mielestäni enää hirveästi näe. Mutta jos pitää nyt yrittää kuvailla tyyliä, josta mä pitäisin, niin yleensä tykkään aika yksinkertaisista asuista ja selkeälinjaisista vaatteista. En tykkää liehukkeista ja laahukkeista, vaan semmoisesta skarpista ja selkeästä- Plussaa, jos vaatteet eivät muistuta tämän hetken pintamuotia. Tykkään myös sellaisista vanhemmista ihmisistä, jotka ovat vetäneet omaa linjaansa jo vuosikymmeniä. Nykyään katselen mieluummin laadukkaita miestenvaatteita, ne ovat kivempia kuin naisten rytkyt.

-

Niin, ja mitä omaan pukeutumiseeni tulee, niin en tykkää edes omasta tyylistäni.

Vierailija

Mekko, sukkikset ja korkkarit (tai mustat nahkalenkkarit jos paljon kävelyä) on päivittäinen univormuni. Mekkoa käytän, koska se on mukavin ja helpoin asu ja silti tyylikäs. Värinä yleensä raikas musta. Housuja ei tule käytettyä juuri koskaan, vaikka muutamat pillifarkut löytyykin kaapista.

Vierailija

Tykkään klassisesta ja persoonallisesta tyylistä. Sitä näkee useimmiten euroopan isoissa kaupungeissa, vaan harvoin täällä. Meillä mennään muodin mukaan, sopi tai ei. Tylsää.

Vähiten tykkään trendipelleistä, jotka vaihtaa vaatekaappinsa sisällön neljännesvuosittain vain koska joku auktoriteetti kertoo, että NYT ON LAHKEET LEVEÄT. Iik, kauppaan!!!

Vierailija

Hmm... Rennosta ja leikkisästä? :) Kaikki neuleet ja villatakit on pop, ja rakastan värejä, ja etenkin inspiroivia värikokeiluja. Neuleisiin ja kaulaliinoihin tunnen vetoa ehkä siksi, koska olen itse todella herkästi paleleva. 

Muistatteko Wayward Pinesin Theresan? 
https://thesupernaturalfoxsisters.files.wordpress.com/2015/07/theresa-be...
En tämän parempaa kuvaa löytänyt, mutta hullaannuin tuohon neuletakkiin. Muutenkin tykkäsin tuon naisen stailauksesta: rento neule + hame + saappaat. Ja ne värit. <3

Toinen, mistä pidän suuresti: boheemi tyyli. Ihania pitkiä helmoja, inkkarihenkeä, epäsovinnainen määrä koruja, värejä... ah. Ja kolmas: pitsi + kaikki muu sievistelevä.

Aa, pitää alkaa googletella esimerkkikuvia. <3 

Vierailija

Pakko mainita iskevä miestyyli (kaipa samaan aiheeseen kuuluu?): pukulookin ja rentoilun yhdistely. Ei nyt ehkä se laimein puvuntakki + farkut, vaan vaikkapa kauluspaita + kraka + ruskea hyvin istuva nahkatakki. Tai farkkujen kanssa sellaiset tikatut, ruskeat kengät. Noh, ylipäätään formaalin ja rennon tyylin kokeileva yhdistely. Tai sitten se puvun liivi kauluspaidan kanssa. Ah. 

Vierailija

Boheemi, rento, naisellinen ja leikkisä. En tykkää liian viimeistellystä tyylistä, vaan pukeutumisessa pitää olla aina jokin juju. Tyylissäni on hyvin paljon samaa kuin Nina Kurkisella.

Vierailija

Tykkään klassisesta, yksinkertaisesta tyylistä jossa on joku mietitty yksityiskohta. Vaatteiden pitää olla laadukkaita, mutta logot eivät saa paistaa. Värit neutraaleja, ehkä vähän vaaleanpunaista tai-sinistä. Viimeistelen asuni aina asun mukaan valitulla huivilla tai korulla, niissä väriä voi olla enemmänkin. Hiukset ja meikki luonnolliset ja hillityt. Omasta mielestäni tyylini on hyvinkin simppeli, mutta silti sitä näkee aika harvoin.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat