Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Aina, jos joku uskaltaa edes vähän ajatella suomalaisten etua, ponnahtaa jostain joku proffa heti tyrmäämään

Vierailija

"Professori tyrmää kansanedustajan lausunnon: Oikeudellisesti "täysin vastuuton"

Kansanedustaja Laura Huhtasaari esitti tänään, että Suomen on tarvittaessa rikottava kansainvälisiä sitoumuksiaan, jotta maahan tulevat turvapaikanhakijat saadaan käännytettyä. Kansainvälisen oikeuden professori Outi Korhonen arvostelee Huhtasaaren kannanottoa."

http://yle.fi/uutiset/professori_tyrmaa_kansanedustajan_lausunnon_oikeud...

Kommentit (6)

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
EU ei noudata omia sääntöjään, joten miksi Suomenkaan pitäisi noudattaa?
Ja kohta ei ole koko EU:ta, tällä menolla.

Siihen loppuu kaunis mutta lapsellinen satu vapaasta liikkuvuudesta.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Aivan käsittämätöntä! Huhtasaari on valittu eduskuntaan säätämään lakeja, mutta suosittelee, että valtio tietoisesti rikkoisi lakejaan.

Kova on kyty tälläkin ämmällä saada rasististen äänestäjien äänet. Mitä väliä Suomen valtion laeista, kunhan Huhtasaari saa pidettyä oman persiinsä eduskunnan penkissä ja verorahat juoksemassa taskuun.

Missä moraali!

 

Eipä kyse ollut lakien rikkomisesta.

Minusta kansanedustajien tehtävä on ajaa vain ja ainoastaan Suomen etua. Jos se vaatii joidenkin sopimusten rikkomista, niin sitten vaatii.

Vierailija

Proffat nyt vähän ovat sellaisia omassa hybriksessään patsastelevia besserwissereitä. Ei niitä kannata aina ottaa tosissaan.

Vierailija

Ei ole kovinkaan fiksua ja maamme lakia tuntevaa porukkaa. Huh. Kun Suomi allekirjoittaa kansainvälisen sopimuksen, se saatetaan voimaan eduskunnan säätämällä erillisellä lailla. Kainväliset sopimukset saavat siten kansallisen lain aseman.

Eli jos rupeamme rikkomaan omia lakejamme, mitä meille jää? Kansalaisemme saavat pelätä, koska mikään laki ei enää suojele heitä oman valtion tai ulkopuolisen valtion mielivallalta.

Jos Suomi ei enää olisi oikeusvaltio eivätkä sen poliittiset instituutiot edustaisi kansanvaltaa, eipä sellaista maan etua kannattaisi enää suojella.

Mutta ihan totta,  jos teitä kiinnostaa ko. lainen valtio, olette täysin vapaita muuttamaan Putinin hoiviin. Te ette ole suomalaisia, ettekä tunne maamme lakia, saati kunnioita sitä. Muistakaa maalausta nimeltä Hyökkäys --- siinä Suomi-neito puolustaa uljaasti lakia sitä kynsillään raastaavaa Venäjän kotkaa vastaan. Olemmeko taas tässä samassa tilanteessa, että joudumme taistelemaan ettei meiltä viedä lakiamme ja oikeuttamme!

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hy%C3%B6kk%C3%A4ys

Vierailija

Oman kansalaisen etujahan professori juuri puolustaa!

Jos kansanedustaja populismipöhläyksissään menee ehdottamaan, että lakeja ei tarvitse välttämättä noudattaa, jos ne eivät tunnu itsestä kivoilta ja oman edunmukaisilta, niin luulisi oman eduskuntaryhmänkin jo pelästyvän ja alkavan suitsimaan. 

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat