Suositelkaa asuinaluetta pääkaupunkiseudulla

Vierailija

Etsimme uutta asuinpaikkaa jostain päin pääkaupunkiseutua. Toiveissa kiva kerrostaloasunto hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingin keskustasta. Meillä ei ole autoa. Yksi lapsista päiväkoti-ikäinen, yksi ala-asteella ja yksi yläasteella. Harrastavat voimistelua. Ehdottoman tärkeää olisi autottomuuden lisäksi luonnon läheisyys (meri olisi aivan ihana). Etsimme vuokra- tai asumisoikeusasuntoa, eli lähtökohtaisesti olemme valmiita ns. tavallisen kansan pariin ;-), mutta en toisaalta toivoisi että uusi koti olisi aivan pahimmalla spurgualueella. Maahanmuuttajat ei pelota. Plussaa yhteisöllisyydestä, harrastusmahdollisuuksista, hyvistä kouluista ja kulttuuripalveluista. Mitä aluetta suosittelisitte näillä spekseillä?

Kommentit (7)

Vierailija

Herttoniemi. Metrolla pääsee, merta ja luontoa lähellä. Vanhalla puolella lähinnä omistuskämppiä, mutta eiköhän sielläkin yksityiset vuokramarkkinat pyöri. Vanha puoli on se, mihin Kalluon nuoriso muuttaa kun ne perheellistyy. Yhteisöllisyyttä siis löytyy. Uudella puolella on sit enempi aso- ja vuokrakämppiä.

Vierailija

Kiitos vastauksista! Herttoniemeä olenkin katsellut sillä silmällä. Vanhaa puolta en tunne, täytyy käydä tutustumassa. Miten tuo Laajasalo, taitaa olla pelkän linja-autoyhteyden varassa? Toimiiko miten hyvin? Entä onko kuulolla ketään joka tuntisi Espoota tai Vantaata? Mitä alueita siellä voisi harkita? 

t. Ap

Tollo

Tapiola Espoossa, ei tosin ole halvimmasta päästä. Olen ymmärtänyt, että Ymmersta ym. lähialueet on ihan ok kanssa. Haukilahti Espoossa kans jees muttei halvin alue.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat