Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ilkeämielinen naapuri teki eläinsuojeluilmoituksen

Vierailija

toisesta naapurista, jolla on koira. Tämä jälkimmäinen naapuri (sanotaan vaikka Masi) on kuusikymppinen, jossain määrin alkoholisoitunut mies. Olemme olleet naapureita viitisen vuotta, koira on kymmenvuotias.

Masi on työtön ja roikkuu jonkin verran paikallisissa ryyppyjengeissä koira mukana. Kaikki kohtelevat koiraa lemmikkinään, kuten juopot tapaavat olla kivoja koirille.

Koira saa myös kuitenkin ihan kunnon kävelylenkkejä ja kaiken näkemäni mukaan on todella omistajansa silmäterä ja hyvin hoidettu. Koira on äärettömän ystävällinen, suorastaan sydämellinen ja erittäin pirteä ikäisekseen. Ei koira nyt mikään lapsi ole, josta pitäisi tuossa mielessä olla huolissaan, että perheessä on alkoholiongelmaa.

Nyt sitten tiukkapipoinen kyttääjänaapuri on saanut päähänsä, että koira on huonosti pidetty ja tehnyt ilmon, kertoi siis itse minulle. Aion kertoa Masille hänen nähdessään, että aion viimeiseen asti pitää hänen puoliaan, jos tarvis.

En kyllä usko, että tuollainen ilmoistus johtaa yhtään mihinkään, mutta jos johtaa, niin varmasti avaan suuni. Kuvottava ajatuskin viedä koira jo vähän heikoisa kantimissa olevalta ihmiseltä ja kuvottavaa myös koiraa kohtaan olisi riistää rakas omistaja siltä.

Kommentit (8)

Vierailija

Me muutettiin uudelle paikkakunnalle ja ensimmäisenä saatiin vastaan eläinlääkäri kun meidän hevosesta oli keretty tehdä jo eläinsuojeluilmoitus. Juteltiin sitten vain mukavia siinä kun mitään vikaa ei ollut eläimen pidossa.
Jos on oikeasti aiheeton niin ne kyllä ymmärtää sen. Ja näkeehän sen jo päällepäin onko hyvin hoidettu tai pelkääkö omistajaansa yms. Tsemppiä! :)

Vierailija

Ap jatkaa: 

Kaiken kukkuraksi valittajalla itsellään on räkyttävä, suorastaan häiriintynyt pikkupiski. Tämä vanhapiika käy töissä ja koira on yksinään näin ollen yhdeksän tuntia päivässä -- häiriintyisi siinä yksi jos toinenkin. Pennusta asti ollut sama meininki. 

Tämä Masin koira on TAKUUSTI sata kertaa onnellisempi tapaus kuin tämä edellä mainittu koira. Kyllä koiran hyvinvointi lähtee, laumaeläin kun on, yhdessäolosta ja päivittäisistä virikkeistä. 

Kyllä niin ketuttaa, että tuskin enää pystyn tämän valittajanaapurin kanssa olemaan missään tekemisissä. 

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Ehkä se koira on katsonut naapuria vaarallisesti.

Sitten vaarallisuus on kyllä naapurin omassa päässä, vannon. Masin koira ei tappaisi kärpästäkään!

ap

Vierailija

Juopporemmeissä yleensä tosiaan ihan huippukoirat. 

Miksi niitä katukoiriakin tänne rahdataan kerrostaloihin mädäntymään Venäjältä, Virosta ja jopa Espanjasta. Onko niillä nyt aina niin huonosti, että vaihtaisivat vapaan elämänsä pikku remmikuljetukseen ja yksinoloon kerrostaloluukussa päivät pitkät? 

Toki katuelämä on vaarallista, on koiratappeluita ja ihmistenkin pahoinpidellyksi voi joutua. Mutta kyllähän suuri osa ihmisistäkin valitsee mieluummin vähän vaarallisen ja vapaan elämän vaihtoehtonaan sohvalla kykkiminen. 

Eli mikä oikeus oikeastaan on näitä katukoiria tänne tuoda? Onko heiltä kysytty jotain?

Vierailija

Vierailija kirjoitti:
Tapahtuiko tampereella? Koiran ja omistajan kuvaus täsmäisi.

Suomessa on varmaan 10 000 ihmistä, johon tämä täsmäisi. Eli alkoholistin omistama koira ja jäpättävä vanhapiika naapurista.... Ellei 30 000!

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat