Vierailija

Auttakaa!

Kommentit (5)

Vierailija

No ota joku kirja käteen ja laske montako sanaa siinä on. Kirjoita sitten 1 a nelonente tekstiä wordiin ja vertaa.  Mutta muista, että printti ja sivun koot ovat eri kirjoissa erilaisia. Wordissa taas eri fontit ovat erilevyisiä ja riippuu myös rivinvälistä, marginaaleista yms. Alle 2 sivua kuitenkin normaalifonttista kirjaa on 1 A4 arkki jos wordilla on yleisasetukset, luulisin. 

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Voi voi. Tämä riippuu täysin siitä mikä on ko. kirjan sivun koko, miten sivu taitetaan, mitkä ovat marginaalit ja mitä fonttia, missä koossa käytetään, mikä on riviväli, miten teksti jakautuu kappaleiksi, luvuiksi, tuleeko kuvia, jne...

Nuo kun selvität, voit päätellä montako merkkiä kirjassa tekee yhden sivun, sitten katsot Wordistä kuinka monta merkkiä sun tekstissä on.

Wordissä 2013 avaat tekstiasiakirjan, klikkaat välilehteä Tarkista, valitset oikealta Sanamäärä, siinä tulee nuo eri tiedot.

Vierailija

Riippuu kirjan sivun koosta tietty. Gradua tjsp. kirjoitettaessa painetut sivut tuppaa olemaan A4 joten menee samaan kuin wordissa.

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat