Ekaluokkalainen ja ainut lapsi. Ongelmia.

Vierailija

Lapsi tahtoo uskotella, että hänellä olisi paljon kavereita. Hän kutsuu koko ajan lapsia kylään. Vanhemmat tekevät juuri niinkuin lapsi tahtoo.

Lapsella on poikkeuksellisen isot kädet ja paljon rusentavaa voimaa niissä, kun omat aivot, saatika vanhempien, eivät jarruta. Lapsi käyttäytyykin oudosti. Hän on tavallaan syrjään vetäytyvä, omissa maailmoissaan, mutta hetkittäin myös hillittömän halukas tutustumaan toisiin lapsiin. On sitten keksinyt, että käsillä voi kiusata, vahingoittaa, syrjiä ja pakottaa lähtemään "kaveriksi".  Hyvin vastenmielistä!

Vanhemmat, avatkaa jo silmänne! Lapsenne rusentaa toisia lapsia teiltä salaa! Se toistuu! Olette huomanneet, mutta ette ole saaneet vielä loppumaan. Kieltäkää "kavereiden" hankinta tällä tavoin. Koulukuraattorin kanssa juttelemaan tästä? Kieltäkää säännöllisesti lastanne! Lapsenne ei ole tottunut kieltoihin! Opettakaa häntä! Keskustelkaa ja järjestäkää epämiellyttäviä seuraamuksia, jos lapsi ei kuuntele. Ymmärtäkää syy, että miksi lapsenne tarvitsee koko ajan uusia "kavereita".  Tätä ei jatku loputtomiin. Ette tule selviämään tällä tavalla.

Kommentit (8)

Vierailija

Niin aivan, olikin viisasta tehdä aloitus tälle palstalle ja toivoa, että viesti menisi oikeaan osoitteeseen. Oiskos joku muukin tapa kommunikoida näitten vanhempien kanssa, toivottavasti. :)

Vierailija

Olipa sekava aloitus. Jos joku "rusentaa" (mitä se tarkoittaakaan) sun lasta niin olisi varmaan parempi ottaa yhteyttä sen rusentavan lapsen vanhempiin ja esim kieltää omaa lasta kaveeraamasta sen lapsen kanssa ellei sun oma lapsi ymmärrä sitä itse, kuin huudella jossain vauva-lehden palstalla asiasta.

Vierailija

Lasta siis palkitaan aina uusilla kavereilla, vaikka hän käytäytyisi kuinka huonosti? Toki ne kaverit loppuu pian. Täytyy ihmetellä vanhempia.

Vierailija

Lapsi on keskittynyt kättensä voimaan. Leikkii yksinkin käsillä, kivillä, kepeillä jne. Hän ei lyö, vaan pitää kiinni, puristaa, vääntää, repii kahteen suuntaan yhtä aikaa ja rusentaa painaen esim jotain kovaa vasten. Oma lapseni sai mustelmia, mutta ei onneksi ole saanut viimeaikoina.

Vika on vanhempien tavassa kasvattaa! Olen tehnyt oman osuuteni ongelman ratkaisemiseksi. Puutun kyllä kun jotain näen.

ap

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat