Kissani jouduttiin lopettamaan, tuttu vertasi rottansa lopetukseen

Vierailija

Kissani 22v jouduttiin maksatulehduksen ja kipujen takia lopettamaan. Kun kerroin tutulle niin hän sanoi "Tiedän miltä susta tuntuu, kyllähän "Kanelikin viime syksynä lopetettiin"

Onko hieman eri asia joku 2 vuotta elävä rotta kun ystävä jonka kanssa olin elänyt koko ikäni?

Kommentit (4)

Vierailija

Ei kai yhteisten vuosien määrällä ole mitään tekemistä lemmikin tärkeyden kanssa? Meillä lopetettiin lonkkavikainen 3 vuotias koira, surtiin yhtä lailla kuin vanhuuteen kuollutta 13-vuotiasta

Vierailija

No voi luoja, sanoisitko 2-vuotiaan lapsensa menettäneelle "No hei se oli niin nuori, *Pirjon tytär kuoli hei 22-vuotiaana että mieti sitä"

Vierailija

No ookko vähän uniikki lumihiutale, jonka kokemaa tuskaa ei kukaan voi ymmärtää?

Voihan nyt vee. Minulla oli lapsuudessa rottia ja ne oli todella rakkaita, vaikka eivät kovin kauan eläneetkään. Tosin silloin kaksikin vuotta tuntui iäisyydeltä. Mutta joka tapauksessa aika naurettava syy loukkaantua. Tuttusi yritti vain samaistua suruusi.

Vierailija

Ymmärrän siltä kannalta, että kissan voi odottaa elävän reilusti parikymmentä vuotta, kun ennätysikä on se 38 vuotta, mutta rotan omistaja tietää, että ero on parissa vuodessa kohdalla. Kissa on ollut sinun kaverinasi yli kaksikymmentä vuotta, joten onhan se sinun elämästäsi paljon isompi palanen kuin Kanelin kanssa oleminen kaverillesi. Älä nyt kuitenkaan aliarvioi kaverisi tunteita - ihminen kiintyy moneen asiaan hyvin lyhyessä ajassa.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat