Kyllä VOI vaan on hyvää leivän päällä!
Kyllä VOI vaan on hyvää leivän päällä!
klo 13:27 | 3.11.2015
Tuore ciabattatyyppinen leipä ja pelkästään voita päälle, parempaa ei ole. Kokeilkaapa joskus, margariininsyöjät :)
Tuore ciabattatyyppinen leipä ja pelkästään voita päälle, parempaa ei ole. Kokeilkaapa joskus, margariininsyöjät :)
Ladataan...
Mä käytän oliiviöljyä. Paahdan leivän, kaadan päälle reippaasti oliiviöljyä ja hankaan puolitetulla valkosipulinkynnellä öljyn sisään leipään. Muutama sormisuolarae vielä niin nam, on hyvää :)
Tuokin on tosi hyvää.
ap
No yök joku ciabatta. Onko sekin taas joku junttisuomen uusi trendileipä, kun sitä jatkuvasti hoetaan täällä? Itsetehty ruisleipä aidolla voilla se olla pitää. <3
Voin on todettu lisäävän margariinia enemmän kehon matalaa tulehdustilaa. Kannattaa suosia extra virgin oliiviöljyä, tavallinen oliiviöljy on kakkaa.
Miten teet ruisleivän? Tekis mieli joskus kokeilla.
Tutkimustuloksia kehiin, kiitos. Margariini on hydrattua paskaa. Lue vaikka!
Kuka on todennut?
Ciabattatyyppiset dippaan hyvälaatuiseen neitsytoliiviöljyyn, milloin niitä syön. Yleensä syön jälkiuunileipää (äsken lounaalla viimeksi), ja sen päälle levitän kyllä ehtää voita. Että on hyvää!
Oi, jos vielä joskus saisi sellaista leipää, mitä mummo joskus leipoi. Se maistui leivälle, samoin mummon hiivaleipä. Itse en ole onnistunut saamaan hiivaleipään samaa makua ja ruisleipää en kyllä ole edes yrittänyt.
Voi on hyvää ihan missä vaan.