Vihreä älyenergia Oy, aina vertailuissa halvin. Mikä koira haudattuna?

Vierailija

Osaako joku kertoa onko miksi kyseinen firma tarjoaa halvimmalla sähköä? Olen sen verran suomalainen että heti epäilyttää :D 

Vai löytyykö muita kokemuksia firmasta?

Kommentit (3)

sdsafd

Ei välttämättä mitään koiraa haudattuna. Myy ilmeisesti spot sähköö niinkuin nämä kaikki muutkin "halvat". Koira voi olla haudattuna jossain pitkissä kytkysopimuksissa ja laskutuslisissä tms muissa. 

inssi

Tein 29.11.2016 sähkön toimittajan vaihdon Vihreälle Älyenergialle. Energiaviraston vertailussa hinta muistaakseni oli 3,79 snt/kWh ja kuukausimaksu 2,95€. Sähkön toimitus alkoi 13.12. Tammikuussa tulleessa laskussa energian hinta on kuitenkin 5,42 snt/kWh. As. palvelun selityksen mukaan tarjoushinta 3,79 snt/kWh oli voimassa vain sopimuksen teko kuukauden (marraskuu) ja joulukuun kulutus laskutetaan normaalilla hinnalla 5,42 snt/kWh. Eli, jos teet sopparin kuukauden ensimmäisenä päivänä, jolloin sähkön toimitus alkaa puolen kuun tienoilla, saat jopa kaksi viikkoa edullista tarjous sähköä. Jos teet sopparin puolen kuun jälkeen ja toimitus alkaa seuraavan kuun puolella, laskutetaan sähkö "normaali" hinnalla ja niin myös tästä eteenpäin, eli näillä tarjoushinnoilla ei ole mitään käytännön merkitystä. Vertailuun annetaan tietenkin aina kunkin kuukauden tarjoushinta.

Oletan, että muillakin halvoilla sähkö "marketeilla" on jokin vastaava jippo käytössä.

Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat