Vierailija

Eli jos ryhmässä on tehtävä luistella viivalta toiselle,niin onko siihen ohjaajalta hyvä syy antaa uusi ohje jo viivalle ehtineille. Muutama hitaampi on vasta tulossa, kun muut lähtevät luistelemaan seuraavaa tehtävälle,ja nämä hitaammat eivät ole ehtineet edes tehdä ensimmäistä tehtävää, kun hoputetaan jo muiden perään.

Selitinpä vaikeasti :D Eli lapset seisovat viivalla, ohjaaja sanoi:"Luistellaan punaiselle viivalle!" Lapset luistelee, suurin osa ehtii punaiselle viivalle yhtäaikaa ja muutama hitaampi (johon myös lapseni kuuluu) tulee perässä. Ohjaaja sanoo viivalla oleville: "Ja sitten takaisin, kädet sivulla" ja viivalla olijat lähtevät paahtamaan takaisin toiselle viivalle,ennen kuin hitaammat ovat edes kerinneet punaiselle viivalle. Ymmärsittekö?:D

Sivut

Kommentit (34)

Vierailija

Tyypillistä luistelukoulussa. Ohjaaja katsoo että suurin osa lapsista on tehnyt käsketyn tehtävän ja sitten ohjaa lapset tekemään uutta ennen kuin viimeisimmät ovat ehtineet suorittaa ensimmäistäkään. Onhan se kurjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla
Sisältö jatkuu mainoksen alla
Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Siinä karsitaan hitaimmat pois.

Et ole tosissasi? Maksan lapsen luistelukaudesta ison summan ja oletan että hän saa opetusta siinä missä muutkin.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Tulee kylmä jos joutuu odottelemaan.

Jäähallissa? Lapsilla on paksut vaatteet. Ohjaajilla varmaan tulee kylmä.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Siinä karsitaan hitaimmat pois.

Mihin on kiire? Kyllä siinä liikunnan ilo katoaa heti alkuunsa kun aletaan kilpailla.

Hankala juttu myös näiden nopeampien luistelijoiden näkökulmasta. Tylsäksi menee jos luistelutunnit menevät odotteluksi. Hitaampien osalta taas tuntuu pahalta olla taitotasoltaan liian vaativan ryhmän joukossa vaikka luistelukoulussa kaiketi vasta opetellaan perus-alkeita.

Vierailija

Pitäisikö kaikki muiden odottaa, kunnes sinun ylensyötetty Claudia-Janessasi on puuskuttanut viivalle asti. Ei todellakaan! Kaikille on annettava haasteita ja liikuntaa.

Vierailija

a täytyy ajatella niitä muitakin lapsia, onhan se näiden nopeampien kannalta toisaalta tylsää joutua seisoskelemaan tarpeettomasti kun saman ajan voisi käyttää siihen, mitä varten siellä tunnilla ollaan - luistelemiseen. Ja kumpi sitten on lapsellesi kivempaa, luistella viimeisenä sinne punaiselle viivalle kaikkien muiden katsoessa ja odottaessa, vai luistella omaa tahtiaan, kun muutkin touhuavat omiaan. 

Vierailija

Pikkusen annetaan sosiaalista painetta kehittymiseen että alkaa pysyä muiden perässä. Hyvää se vaan tekee. Ryhmä ei kehity jos mennään huonoimman mukaan.

Sivut

* Tämä kenttä pitää täyttää jotta oikeat käyttäjät erottuvat boteista.
 

Poiminnat

Suosituimmat

Uusimmat

Sisältö jatkuu mainoksen alla

Uusimmat

Suosituimmat