Tilanneviesti

Tervetuloa lukemaan keskusteluja! Kommentointi on avoinna klo 7 - 23.

Ai ai kun Opamox on ihanata!

Vierailija

Kyllä yksi nappi 15mg Opamox vie PMS-ahdistuksen hevonkuuseen! Ja nyt on olo suorastaan mainio. Mä en sitten ymmärrä, miksei Opamoxia ja sen sellaisia voi tehdä reseptivapaaksi ja vaikka voida myydä ihan päivittäistavarakaupoissa. Napit on ihan turhaan demonisoituja. Maailma olisi paljon parempi paikka, kun ihmisten vitutukselta ja ahdistukselta vietäisiin pahin terä. Ainoa ongelma tietysti on, että jotkut tollot vetää viinaa niiden kanssa. No, se ongelma on helposti ratkaistu: kielletään alkoholi. Se onkin ihan oikeasti Saatanasta oleva tuote ja sitä ei kukaan tarvitse.

Kommentit (11)

Vierailija

opamoxiin kasvaa resistenssi. jos syöt niitä jatkuvasti joudut syömään vain isompia ja isompia määriä saadaksesi mitään vaikutusta, eikä isojen määrien vetäminen ole kovinkaan hyvä idea. lisäksi niihin voi tulla riippuvaiseksi. vaikka näiden syiden takia niitä ei saa reseptivapaana.

Vierailija

Sain Opamoxit ahdistukseen, en huomaa sillä olevan minkäänlaista vaikutusta. Vähän ärsyttää olla tällainen lääkeresistentti yksilö, mutta ainakaan en ole altis riippuvuuksille.

Alkoholin vaikutus sentään tuntuu, mutta sinä ongelmana on, etten voi sietää alkoholin makua enkä sen takia käytä sitä juuri ollenkaan.

Kai se on vain siedettävä tätä ahdistusta sitten.

Vierailija

Vierailija kirjoitti:

Sinähän olet riippuvainen.

Oliko tämä minulle kakkoselle? Pari kertaa olen nyt kokeillut ottaa Opamoxin ahdistuksen iskiessä, vaikutus nolla, joten jatkossa en taida ottaa. Tietenkään en vedä naamaan nappeja joilla ei ole mitään vaikutusta. Kuinka niin riippuvainen?

-2

Vierailija

Oikeissa käsissä erittäin ja harvoin otettuina tuollaiset lääkkeet ovat mielestäni täysin ok juttu, parempi kuin alkoholi. Mutta ongelma piilee siinä että kaikessa mennään aina sen typerimmin toimivan kansanosan mukaisesti, joten toki kaikki pitää olla todella tiukan kontrollin alla ja lääkärisetä tai -täti kertoo sinulle että soo soo kuinka kamalia aineita nämä sitten ovat. Tottahan se on, ettei läheskään kaikista ole siihen että noiden lääkkeiden kanssa pysyy nätisti holtti ja todellakin ne ovat vain hyvin harvoin käytössä. Mutta jotkut siitä huolimatta kykenevät siihen mainiosti. Joillain säilyy se kohtuus kaikessa.

Vierailija

Kyllä medikalisoituminen on peestä. Onneksi Suomessa ei vielä yhtä hurjaa kun monessa muussa maassa. Töissänikin näen näitä sameita silmiä, ihan yhtä paha kuin alkoholi. Monet lääkkeet tosiaankin riippuvoittaa. Ihan kipulääkkeistä opiaatteihin. Ymmärrän kyllä hetkellisen käytön tai todellisiin kipuihin. Jotenkin niihin vaan "upotaan", on niin paljon parempi olla kuin katsoa peiliin. Esim. suruun Diapameja??? Sehän on aito tunne, joka pitää elää. Itse elin lapseni kuoltua. Halusin sen todellisen tunteen, en pilleripöhnää.

Vierailija

Minäkin käytän opamoxia noin kolme-neljä kertaa kuussa. Otan syystä riippuen 15-30mg, alunperin sain ne ahdistuksesta johtuvaan unettomuuteen mutta nykyään en enää tarvitse kuin lievään ahdistukseen. Kyllä on mahtava lääke ja tekee hyvän olon, en enää aio kärsiä ahdistuksesta tai masis-päivistä kun ei kerta ole pakko. EIhän kukaan kärsi menkkakivusta tai päänsärystäkään jos siihen on apua? Mutta koukuttavuuden takia se opamox ei tietenkään resepti-vapaa ja hyvä niin.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat